LJUBAVNI ODNOSI

Pete Davidson otvoreno progovorio o vezama sa slavnim ljepoticama: ‘U 12 godina bio sam s otprilike njih 10‘

‘Mislim da sam postao poznat prije no što se znalo za moj rad. Nekim je ljudima to očito zanimljivo‘, kaže komičar

Pete Davidson

 Jeff Bottari/Getty Images/Profimedia/Jeff Bottari/getty Images/profimedia

Komičar Pete Davidson otvoreno je pričao o svom ljubavnom životu tijekom vrlo iskrenog intervjua za podcast ‘Real Ones with Jon Bernthal‘ koji je objavljen u četvrtak na Patreonu. Između ostalog, 29-godišnji Davidson s Jonom je razgovarao o interesu javnosti za njegov privatni život, kao i veze sa slavnim osobama.

"Mislim da sam postao poznat prije no što se znalo za moj rad. Ali, oduvijek sam radio. Gledaj, ja sam u svojim 20-ima i bio sam u vezama s nekim osobama, a iz nekog razloga to je vrlo ludo i ljudima zanimljivo. Ja ne mislim da je to zanimljivo. U showbusinessu sam gotovo pola svog života, otprilike 14, 15 godina, i to u emisiji na nacionalnoj televiziji. I u 12 godina izlazio sam s otprilike 10 osoba, i ne mislim da je to ludo. Ali nekim ljudima je to očito zanimljivo", ispričao je Davidson, dodajući kako je to prilično zbunjujuće jer na društvenim mrežama nikad nije isticao svoj ljubavni život.

"Osobe s kojima sam izlazio upoznao sam na poslu. Radio sam u jednom od pet holivudskih epicentara gdje susrećeš ljude. A to su sve osobe s kojima sam radio ili bio okružen", objašnjava komičar, napominjući kako se našao u središtu interesa, no sve o čemu se pričalo nije imalo nikakve veze s njegovim poslom. "A to je uistinu us*an osjećaj", prokomentirao je.

Pete je bio dio ekipe NBC-jeve emisije ‘Saturday Night Live‘ tijekom osam sezona, od 2014. do 2022.

S 42-godišnjom Kim Kardashian vezu je započeo u listopadu 2021. nakon što su se javno poljubili upravo tijekom njezina gostovanja u ‘Saturday Night Liveu‘. Isto tako, 29-godišnja pjevačica Ariana Grande bila je voditeljica i glazbena gošća jedne epizode ‘Saturday Night Livea‘ u ožujku 2016., a s Peteom je počela izlaziti u svibnju 2018. Pete je potvrdio u lipnju iste godine da su zaručeni, no već u listopadu raskinuli su zaruke.

Davidson je također bio u vezi s komičarkom Carly Aquilino, Cazzie David, kćeri Larryja Davida, glumicom Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaiom Gerber, Phoebe Dynevor i Emily Ratajkowski. Od nedavno je s Chase Sui Wonders. Rođenog Njujorčanina uskoro će se moći vidjeti i u komediji ‘Dumb Money‘, čiju režiju potpisuje Craig Gillespie, a uz Davidsona glume i Paul Dano, Sebastian Stan i Seth Rogen, a u kinima bi trebala početi s prikazivanjem krajem listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 09:51