PREKID TURNEJE

Pink zabrinula fanove: ‘Nisam sretna, no obitelj je na prvom mjestu. Vidimo se kada svi budemo dobro‘

Pjevačica je odgodila dva koncerta svoje dvoranske turneje. Nije precizirala o kojem se članu obitelji ni o kakvim problemima radi

Pink na koncertu u Londonu

 Dafydd Owen/Avalon/Profimedia/Dafydd Owen/avalon/profimedia

Pink je odgodila dva koncerta svoje mini-turneje Trustfall, koja predviđa 14 koncerata u dvoranama u SAD-u i Kanadi. Razlog nisu bizarni protesti protiv obrezivanja ili bacanje pepela pokojne majke na pjevačicu, što je doživjela tijekom nastupa ovoga ljeta. Njezine obožavatelje preplašila je objava da su koncerti odgođeni "zbog medicinskog problema u obitelji".

Zvijezda koja je upravo završila američki dio svoje velike stadionske turneje Summer Carnival obratila se obožavateljima koji su kupili karte preko društvenih mreža.

"Medicinska pitanja u mojoj obitelji zahtijevaju našu potpunu pozornost. Svima se najiskrenije ispričavam zbog bilo kakve neugodnosti koju smo ovako izazvali. Šaljem vam svima samo ljubav i želje za dobro zdravlje. Nisam sretna, no obitelj je na prvom mjestu i vidimo se kada svi budemo dobro", napisala je. Inače, krajem rujna, jedan je američki koncert bio odgođen zbog toga što je pjevačica imala problema sa sinusima.

Pink sada nije precizirala o kojem se problemu ni o kojem članu obitelji radi, a fanovima je poručila da će uskoro objaviti nove datume njezinih nastupa.

Ona u sklopu turneje Summer Carnival ima 65 koncerata u Europi, SAD-u i Australiji, a turneja traje do ožujka 2024. godine. I može biti itekako zadovoljna jer je uz silne pohvale u Europi zaradila 107 milijuna dolara, u SAD-u 150,7 milijuna, a prodala je gotovo dva milijuna karata. Sjajni rezultati čekaju je zasigurno i u Australiji gdje su karte za njezine koncerte 2024. godine rasprodane u rekordnom roku. Primjerice za završni koncert na stadionu Townsvilleu u Queenslandu, karte su nestale za 16 minuta. Billboard je napisao kako su njezini koncerti najbolje prodani nastupi neke pjevačice u Australiji u povijesti, te je morala dodavati nove datume s obzirom da je više od 60 tisuća ljudi željelo svoju kartu.

image

Pink, turneja Summer Carnival

Graham Tarrant/Alamy/Alamy/Profimedia/Graham Tarrant/alamy/alamy/profimedia

Fanovi su požurili poželjeti joj brz povratak na scenu.

"Šaljemo ti ljubav i zagrljaje za cijelu tvoju obitelj. Mi ćemo biti spremni, kad god ti budeš spremna nastupati. Samo ljubav i pozitivne misli", napisala je vjerna obožavateljica.

Pink bi dvoransku turneju Trustfall trebala nastaviti u petak, 20. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:10