NIJE NEŠTO...

Playboyeva ljepotica raskrinkala DiCaprija: ‘Odbila sam ga, radi jednu totalno uvrnutu stvar u krevetu!‘

Heike Konings mu je rekla da zna da on izlazi samo s ljepoticama koje su mlađe od 25 godina. Nije to negirao

Hieke Konings

 Instagram/Hieke Konings

22-godišnji Playboyjev model Hieke Konings odlučila je iznijeti neke pikanterije o holivudskom zavodniku Leonardu DiCapriju, koje se njemu baš i neće svidjeti.

Nizozemska manekenka razvezala je jezik o poljupcu s glumcem i njegovim čudnim navikama u krevetu. Njih su se dvoje, naime, upoznali u jednom klubu u Los Angelesu u koji se može ući samo s pozivnicom. U jednom joj je trenutku prišao DiCaprijev menadžer i rekao joj da je glumac želi upoznati.

Konings je tada DiCapriju rekla da zna da on izlazi samo s ljepoticama koje su mlađe od 25 godina, na što joj je on odgovorio: ‘Kriv sam!‘

image

Leonardo DiCaprio

Patricia De Melo Moreira/Afp/Profimedia/Patricia De Melo Moreira/afp/profimedia

"Onda smo se poljubili, bilo je ok, ali ni blizu najboljeg poljupca u mom životu. Pozvao me da odem s njim kući, ali sam to odbila. Bio je šokiran, nije navikao valjda, ali je bio ljubazan", ispričala je manekenka.

"Iza toga je prišao nekoj drugoj djevojci i otišao s njom kući. Neke moje prijateljice su spavale s Leonardom i rekle su da ima bizarnu naviku u krevetu. Jedna mi je ispričala da je svo vrijeme držao slušalice u ušima ‘kako je ne bi morao slušati‘, a drugoj je stavio jastuk na glavu", otkrila je Hieke.

"Definitivno je previše star i previše uvrnut", zaključila je Playboyjeva manekenka, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:47