TOP TEMA NA OTOKU

Pojavila se priča da je za Katein nestanak kriva ljubavnica princa Williama: Šuška se da je fatalna markiza bila s njim u autu

Na romantičnoj večeri viđeni su još 2019. godine, a prema pisanju nekih britanskih medija, zajedno su proveli i prošlo Valentinovo

Sarah Rose Hanbury

 James Veysey/shutterstock/Avalon/Profimedia/James Veysey/shutterstock/avalon/profimedia

Nakon što je u siječnju bila na operaciji abdomena, Kate Middleton nije se pojavljivala u javnosti. No u ponedjeljak su je fotografi napokon snimili kako napušta dvorac Windsor i sa suprugom, princem Williamom, odlazi u Westminster Abbey. Ipak, glava joj je bila okrenuta u stranu i kamere joj nisu uhvatile lice pa su javni prostor odmah preplavile razne teorije zavjere.

Na Twitteru je, naime, preko noći "eksplodirala" priča o tome kako u autu uopće nije bila Kate, već 39-godišnja Sarah Rose Hanbury, markiza od Cholmondeleya, za koju se već dugo govori da je prinčeva ljubavnica.

S obzirom na to da živi svega nekoliko metara od rezidencije princa Williama i Kate Middleton u Anmer Hallu, Lady Sarah Rose česta je gošća na kraljevskim događanjima. Tako je viđena na državnom banketu u Buckinghamskoj palači 2017., gdje je sjedila uz princa Harryja, a bila je i na krunidbi kralja Charlesa III.

No ako je vjerovati najnovijim tračevima, ova lijepa markiza navodno je i Williamova ljubavnica. Šuškanja o njihovoj aferi počela su još 2019. godine, kad su princ i Sarah Rose, koja je inače Kateina bliska prijateljica, viđeni na romantičnoj večeri. Prema pisanju nekih britanskih medija, ljubavnici su zajedno proveli i prošlo Valentinovo, što je izazvalo burnu svađu između "suparnica" Hanbury i Middleton.

Činilo se da se situacija s vremenom donekle smirila jer su Kate i Sarah Rose u kolovozu prošle godine viđene kako se zabavljaju na glazbenom festivalu u Norfolku.

A onda je u ponedjeljak sve pokvarila ta "kobna" vožnja automobilom u kojem, barem ako se pita korisnike društvenih mreža, nije bila Middleton, nego markiza Hanbury.

Ali tko je zapravo fatalna Lady Sarah Rose?

Njezina i kraljevska obitelj duboko su povezane. Naime, loza Lady Sarah Rose Hanbury seže kroz generacije aristokracije. Njezina baka s majčine strane, Lady Elizabeth Lambert, bila je jedna od djeveruša na vjenčanju kraljice Elizabete II.

image

David Cholmondeley i Sarah Rose Hanbury

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Sama Lady Sarah Rose svojedobno je bila i model, a bavila se i političkim istraživanjima pod vodstvom konzervativnog zastupnika Michaela Govea. Godine 2009. udala se za Davida Rocksavagea (63), sedmog markiza od Cholmondeleya, s kojim ima troje djece.

Internet je uvjeren - brak Kate i Williama je u krizi! Britanski mediji vrlo oprezno pišu o ovoj temi, ali svi su odjednom počeli objavljivati detalje iz biografije markize od Cholmondeleya.

"Gdje ima dima, ima i vatre", jedva su dočekali komentirati korisnici društvenih mreža.

image

Sarah Rose Hanbury (lijevo)

Ken Goff Rota/Goff Photos/Profimedia/Ken Goff Rota/goff Photos/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 15:24