SYDNEY SWEENEY

Pokazala je novu frizuru, ali svi su zanijemili kad je kroz prorez njezine haljine provirio čisti seksepil...

Izazovna plavuša debitirala je i svoju novu kratku bob frizuru, a nije nosila ni puno šminke

Sydney Sweeney

 Suzanne Cordeiro/Afp/Profimedia/Suzanne Cordeiro/afp/profimedia

Sydney Sweeney oduševila je prisutne u bijeloj haljini koja je izgledala poput vjenčanice na premijeri svog filma "Immaculate", tijekom South by Southwest Film Festivala u utorak.

image

Sydney Sweeney na premijeri horora ‘Immaculate‘

Suzanne Cordeiro/Afp/Profimedia/Suzanne Cordeiro/afp/profimedia

Sve su oči bile uprte u ovu 26-godišnju zvijezdu dok je hodala crvenim tepihom u Paramount Theatreu u haljini golih ramena. Haljina je imala izazovan bočni prorez koji je otkrivao njezine bijele čipkaste čizme koje su dosezale do bedara.

Izazovna plavuša pokazala je i svoju novu kratku bob frizuru, a nosila je i naušnice brenda Octavia Elizabeth kao i prstenje Jennifer Meyer. U nadolazećem hororu, zvijezda ‘Euforije‘ glumi američku časnu sestru Ceciliju koja se pridružuje samostanu u jednom talijanskom selu, prije nego što sazna da njezin novi dom krije zlokobnu tajnu.

image

Sydney Sweeney na premijeri horora ‘Immaculate‘

Suzanne Cordeiro/Afp/Profimedia/Suzanne Cordeiro/afp/profimedia

Povodom ove premijere, nije nosila puno šminke, već samo malo rumenila i sjajilo za usne. Na premijeri se družila sa skladateljem Willom Batesom (47), koji je izgledao elegantno u crnom baršunastom odijelu, piše Daily Mail.

Inače, mimo uspješne premijere filma, popularna je Sweeney posljednjih dana "odgovorna" i za širenje virusa društvenim mrežama.

- Ne znam tko ovo treba čuti, ali ako ste pretraživali skandalozne fotografije Sydney Sweeney na X-u, čeka vas puno virusa...Tako sam barem čuo - stoji u jednoj objavi na X-u. Pretrage ove popularne teme otkrile su web-lokacije koje fotografijom Sweeney mame korisnike društvenih mreža, a iza njih iskaču poveznice s virusima. 404 Media tvrdi da neželjeni sadržaj cvjeta na X-u zbog toga koliko je "nedovoljno moderirana platforma" Elona Muska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 21:33