POSJEDOVALA DROGU

POLICIJA IZDALA NALOG ZA UHIĆENJE ROSE MCGOWAN Ona sve okrenula na teoriju zavjere: 'Pokušavaju li oni to mene ušutkati? Kakva gomila budalaština...'

 
 Rose McGowan / REUTERS

Za holivudskom glumicom Rose McGowan izdan je uhidbeni nalog zbog posjedovanja nedozvoljenih supstanci. Ona se u posljednje vrijeme našla u središtu medijske pažnje zbog optužbi za seksualno zlostavljanje koje je među prvima iznijela na račun holivudskog mogula Harveyja Weinsteina.

Nalog je izdala policija u Washingtonu još početkom veljače ove godine, piše Associated Press, te pokrenula istragu nakon što su u siječnju među osobnim stvarima glumice na međunarodnom aerodromu Dulles navodno pronašli tragove nedozvoljenog narkotika.

Glasnogovornik policija Rob Yingling rekao je za Deadline kako istražitelji vjeruju da su stvari pripadale McGowan. ‘Naša je policija pokušala kontaktirati gđicu McGowan kako bi se mogla pojaviti na sudu i odgovoriti na optužbe’, rekao je.

Činjenica da postoji nalog za glumičinim uhićenjem isplivala je u javnost nakon što je to ona sama spomenula na društvenim mrežama u ponedjeljak, piše People.

No, 44-godišnja glumica tvrdi da je sve to dio ‘zavjere kojom je žele ušutkati’: ‘Pokušavaju li oni to mene ušutkati? Ovo je nalog izdan za mojim uhićenjem u Virginiji. Kakva gomila budalaština…’

Početkom ovog mjeseca McGowan je otkrila da ju je producent Harvey Weinstein silovao. ‘Šutjela sam 20 godina. Ponižavali su me, maltretirali, klevetali, a znate što? Ja sam baš poput vas. Ono što se dogodilo meni iza scene, događa se svima nama, neprestano, ali ne smije se događati i neće’, rekla je na Ženskoj konvenciji u Detroitu.

Ona je samo jedna od 50 i više žena koje su optužile Weinsteina za seksualno zlostavljanje ili napad. Producent i dalje negira optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:14