'UVIJEK MI NEŠTO NEDOSTAJE'

'POVRATIM SVAKI PUT KAD SE POGLEDAM U OGLEDALO' Legendarni akcijski junak priznao kako svojim izgledom nikad nije bio zadovoljan, evo i zašto

 Screenshot

Iako je bogat i slavan postao na temelju svog legendarnog stasa, Arnold Schwarzenegger danas tvrdi da zapravo oduvijek patio od manjka samopouzdanja, to jest da izgledom svog tijela nikad nije bio zadovoljan, piše Daily Mail.

Štoviše, Arnold ističe da je taj problem s godinama samo postao još veći do te mjere da mu je zlo kad ugleda svoj odraz.

I sve zato jer smatra da više nije u vrhunskom stanju kao što je bio nekad.

- Povraćam svaki put kad se pogledam u ogledalo. Jako sam kritičan prema sebi, čak i onda kad sam u top formi - rekao je Arnold.

Dodao je i da se nakon najvećih pobjeda u karijeri bodybuildera znao zapitati nešto u smislu - 'kako je ova gomila sr*** uspjela pobijediti'.

Svoje mentalno stanje u tom pogledu rješava redovitim odlascima u teretanu i brojnim ponavljanjima vježbi.

- Nikad nisam vidio savršenstvo. Uvijek mi nešto nedostaje - otkriva jedan od najvećih akcijskih junaka 90-ih.

Arnoldova vrijednost procjenjuje se na 300 milijuna dolara, a za njega kažu i da ima najpoznatije tijelo na svijetu. Dan ne započinje bez vježbanja, a bez treninga ne odlazi ni u krevet.

- Želim ostati u formi što je duže moguće - zaključio je Arnold. Pojavio se u filmovima kao što su 'Terminator', 'Predator', 'Potpuni opoziv', 'Istinite laži', 'Blizanci', 'Policajac iz vrtića' i brojni drugi.

ZURICH, SWITZERLAND - SEPTEMBER 30:  Actor Arnold Schwarzenegger attends the 'Maggie' Premiere and Golden Icon Award Ceremony during the Zurich Film Festival on September 30, 2015 in Zurich, Switzerland. The 11th Zurich Film Festival will take place from September 23 until October 4.  (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 23:16