USPJEŠNI MENTOR

Poznati pjevač otkrio zašto nakon 23 sezona odlazi iz hit showa: ‘Tamo sam upoznao suprugu, ali...‘

Shelton je mentor s najviše pobjednika u povijesti showa i jedini koji je u "The Voiceu" bio od njegove prve sezone

Gwen Stefani i Blake Shelton 

 Frederic J. Brown/Afp

Nakon 23 sezone, 12 godina i devet pobjeda, Blake Shelton se oprašta od "The Voicea". Kako piše ET, američka country zvijezda odlazi s mjesta mentora nakon finala 23. sezone NBC-jevog pjevačkog spektakla koji će se održati ovaj tjedan i ostavlja iza sebe prilično nasljeđe - kao trener s najviše pobjednika u povijesti showa i jedini koji je bio s "The Voiceom" od njegove prve sezone 2011.

"Mislim, moj Bože, prošle su 23 sezone, 12 godina. Moji prijatelji, vidio sam njihovu djecu kako doslovno odrastaju... To je nevjerojatno, sav život koji se dogodio. Tamo sam upoznao svoju ženu, sve dobro što može proizaći iz nečeg takvog, maksimalno sam iskoristio", kazao je Shelton.

S druge strane Blakeova supruga, Gwen Stefani, vraća se u 24. sezonu "The Voicea", a nova mentorica, kraljica countryja Reba McEntire, preuzima Blakeovo mjesto. I dok je Blake ranije rekao ET-u da bi mu bila čast vratiti se u show kao trener tima Gwen jednog dana, čini se da je ipak vrijeme za nešto posve novo.

image

Reba McEntire

Jason Moore/Zuma Press/Profimedia/Jason Moore/zuma Press/profimedia

"Uzbuđen sam. Ne žalim zbog odluke. Definitivno će mi ponekad show nedostajati, ali vrijeme je. Mislim, moj Bože, vidio sam reklamu u kojoj je netko uhvatio Adama Levinea kako ide na zabavu i pitao ‘Što misliš o odlasku Blakea?‘, a on se okrenuo i rekao, ‘Bilo je i vrijeme‘", rekao je uz smijeh Blake za ET prije prošlotjedne polufinalne emisije uživo.

"U pravu je, bilo je i vrijeme. Ovo mi je promijenilo život na puno načina, ali vrijeme je da dopustim i drugima da postanu mentori, poput Rebe", složio se Blake.

Dodao je i kako ga je Reba inspirirala tijekom karijere i bila jedan od razloga zašto se uopće preselio u Nashville te da je izuzetno sretan što će ga upravo ona zamijeniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:30