SRBIJANSKI MEDIJI

‘Prijović je u Zagrebu na 7 dana unajmila najskuplji apartman poznatog hotela, znamo i koliko je to platila!‘

Popularna ‘Prija‘ u Zagreb je stigla dan prije prvog koncerta, u pratnji sina i najbližih članova obitelji, a njezin suprug Filip Živojinović stigao je dan ranije

Aleksandra Prijović

 Extra FM/Mario Poje

Glazbenica Aleksandra Prijović odradila je već četiri koncerta u nizu u zagrebačkoj Areni, a sada joj slijedi dan odmora prije posljednjeg, petog nastupa.

Popularna ‘Prija‘ u Zagreb je stigla dan prije prvog koncerta, u pratnji sina i najbližih članova obitelji, a njezin suprug Filip Živojinović stigao je dan ranije s timom od čak 75 ljudi. Kako prenosi srbijanski Kurir, pjevačica je za potrebe boravka u Zagrebu izabrala luksuzni hotel Esplanadu, a cijena boravka iznosi oko 17 tisuća eura.

U Zagrebu će se s obitelji zadržati sedam dana, a borave u najskupljem apartmanu.

"Prija je odsjela u hotelu u samom centru Zagreba i, s obzirom na to da pjeva pet večeri i zbog toga mora ostati sedam dana, za boravak je morala platiti oko dva milijuna dinara, što je otprilike oko 17 tisuća eura. Iz Beograda je povela cijelu obitelj, ali i najbliži tim suradnika koji je prate na svakom koncertu. Filip je stigao dan ranije s cijelom produkcijskom ekipom od 75 ljudi, a njihov je smještaj morao biti plaćen, iako nije to ništa za nju, čuli smo da je zaradila ogromnu svotu novca na ovoj turneji", rekao je izvor iz hotela, prenosi Kurir. Želio je ostati anoniman zbog svog radnog mjesta.

image

Lepa Brena na vrhuncu koncerta zapjevala je sa svojom snahom

Ranko Suvar/Cropix

"Začudio sam se što Aleksandra nije kao ostale pjevačice. Obično kada nam dođu zvijezde njezina kalibra, nerijetko izvoljevaju i prave kaos u hotelu, traže i prepeličjeg mlijeka, međutim, Prija je drugačija. Kulturna je i lijepo odgojena, poštuje i cijeni sve oko sebe, pa i nas kao osoblje. Iz svog apartmana ne izlazi često, frizeri i vizažisti dolaze kod nje i tu je sređuju, u Arenu ide potpuno sređena. Koristi ‘room service‘ i nema posebnih zahtjeva, iako voli svima udovoljavati, a posebno svome sinu", govori zaposlenik hotela.

Kako piše Kurir, zakup Arene po neslužbenim informacijama košta 25 tisuća eura po danu, a navodno je za skupocjenu opremu, produkciju, bend, plesače i njihove kostime potrošila do 200 tisuća eura. Za svoje koncertne outfite navodno je potrošila 300 tisuća eura, piše ovaj srpski medij.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 23:07