NEĆETE VJEROVATI

Priznanje nakon dva desetljeća: ‘Ja sam trebala biti Rachel, ali ne naglašavam to zbog Jen...‘

Popularni ‘Prijatelji‘ izgledali bi potpuno drugačije da su se ostvarili prvotni planovi oko uloge koju je na kraju dobila J. Aniston
  cineliz/Allpix Press/Profimedia

Uloga Rachel Green u popularnim "Prijateljima" umalo nije dopala Jennifer Aniston, nego jednu drugu glumicu koja je također dio casta u ovoj komediji.

Radi se o Jane Sibbett, koja je zaigrala Carol, bivšu ženu Rossa Gellera (kojeg u seriji igra David Schwimmer). Sibbett je otkrila da je trebala biti dio glavne šestorke u intervjuu za News.com.au.

image
Supplied By Lmk/Ipa/Ipa/Profimedia

- Ja sam trebala biti Rachel, no obično to ne naglašavam radi Jen... Nitko to ne bi mogao odraditi onako kako ona jest - ispričala je glumica, dodajući da joj je ova uloga ostala nesuđena jer je u to vrijeme bila trudna.

Njezini agenti nisu odmah rekli producentima "Prijatelja" da je u drugom stanju, no nakon što su joj ponudili ulogu je ona smatrala da bi svi to trebali znati.

- Pitala sam svoje agente jesu li rekli producentima za moju trudnoću, na što su mi oni odgovorili: "Oh, ne. Mislili smo da ćemo im reći kasnije". Ja sam im rekla da moraju to reći odmah. A producenti su onda rekli da će to teško funkcionirati - prisjetila se Sibbett.

image
Jane Sibbett
Alpha Photo/Alamy/Alamy/Profimedia

Kaže da joj danas nije žao te da "nema šanse da bi se itko drugi mogao približiti onome što je Jennifer Aniston učinila s Rachel".

Inače, "Prijatelji" su se trebali ponovno okupiti ove godine za snimanje HBO Max specijala, no već su nekoliko puta odgodili snimanje zbog pandemije koronavirusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:04