PREVARIO JE

Razvod nakon 20 godina: Muž holivudske glumice uhvaćen u preljubu, ljubakao se s drugom u plićaku

‘Ujedinjeni smo u našoj odluci i rastajemo se uz stalno poštovanje i brigu jedno za drugo‘ - poručili su

Toni Collette, njen muž Dave Galafassi i njihova kći

 Profimedia/

Velikanka Hollywooda, australska glumica Toni Collette objavila je da se rastaje od svog supruga glazbenika s kojim je bila gotovo 20 godina nakon što je on snimljen kako strastveno ljubi drugu ženu na plaži u Sydneyju, piše Daily Mail.

Dave Galafassi, koji je bio bubnjar u indie rock bendu kad je upoznao zvijezdu Murielinog vjenčanja, snimljen je u srijedu kako se rano ujutro kupa s kiropraktičarkom Shannon Egan.

Australski Daily Mail kontaktirao je Collettein menadžment u vezi spomenutih fotografija u srijedu poslijepodne, a nekoliko sati kasnije ona je objavila da se njih dvoje razilaze. Vijest su podijelili u zajedničkoj izjavi koja je objavljena na njezinu ponovno aktiviranom Instagram profilu.

- S milošću i zahvalnošću objavljujemo da se razvodimo - napisao je par.

- Ujedinjeni smo u našoj odluci i rastajemo se uz poštovanje i brigu jednog za drugog - dodali su. Istaknuli su da su im djeca od najveće važnosti i da će nastaviti napredovati kao obitelj, iako u drugačijem obliku.

image

Toni Collette

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Collette je ponovno aktivirala svoj Instagram profil prije samo pet dana kada je podijelila fotografiju na kojoj pije iz šalice na kojoj piše "Sretan rođendan" te je u opisu napisala: "Vratila sam se. Pozdrav svijete. Volim te."

Inače, na ekskluzivnim fotografijama, 44-godišnji Galafassi je viđen kako grli i ljubi 41-godišnju Egan u moru i na pijesku pred ostalim plivačima. Par je na plažu stigao oko 7:30 ujutro, proveli su 15 minuta u moru, a zatim kupili kavu. Jedan svjedok je rekao da je par "stalno bio jedno na drugom".

image
Juan Sharma/Pacific Coast News/Profimedia/Juan Sharma/pacific Coast News/profimedia

Nekoliko sati prije najave razvoda, Collette je objavila zagonetnu poruku na Instagramu u kojoj piše: "Bez obzira na vaše trenutne okolnosti, ako možete zamisliti nešto bolje za sebe, možete to i stvoriti".

Collette i Galafassi imaju dvoje djece u dobi od 14 i 11 godina i posljednjih godina vrijeme su često provodili na relaciji Australija - Sjedinjene Države. Par se upoznao 2002. na predstavljanju debitantskog albuma Galafassijevog benda Gelbison u Sydneyju, a njihov drugi susret dogodio se samo nekoliko dana kasnije na jednoj kućnoj zabavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:47