SKANDAL NA POMOLU

Rebel Wilson optužuje Sachu Barona Cohena: ‘Taj šu*** me tražio da mu guram prste u stražnjicu!‘

Cohen je zanijekao bilo kakvo maltretiranje Wilson ili vršenje pritiska da bude gola u filmu

Wilson i Cohen u komediji ”Braća Grimsby”

 Big Talk Productions/Columbia/Afp/Profimedia/Big Talk Productions/columbia/afp/profimedia

Australska glumica Rebel Wilson otkrila je u jednom poglavlju svojih memoara ‘Rebel Rising‘, koji će uskoro biti objavljeni, neugodno iskustvo koje je doživjela tijekom snimanja filma “Braća Grimsby” iz 2016. s komičarem i glumcem Sachom Baronom Cohenom, koji se proslavio s filmovima “Borat”.

Kako prenosi Daily Mail, Wilson tvrdi da ju je Cohen, kojeg naziva “šu***m”, zamolio da gurne prst u njegovu stražnjicu jer je mislio da bi to bila smiješna scena u filmu i tražio da se skine gola tijekom snimanja. Rebel Wilson proslavila se ulogom “Debele Amy” u filmskoj trilogiji “Pitch Perfect" ("Na putu do zvijezda”)

Do 23. poglavlja u kojem priča o neugodnim iskustvima došao je People Magazine, navodeći da je glumica otkrila kako ju je tražio da se skine gola za određene scene, unatoč tomu što ima pravilo da se ne skida na filmu. Vezano za spomenutu scenu, Baron Cohen joj je navodno rekao da bi scena bila smješnija ako bi joj ona stavila prste u rektum.

- Svaki put kad sam razgovarala sa SBC-jem, spomenuo je da želi da budem gola u sljedećoj sceni. Rekla sam: "Ha, ja se ne bavim golotinjom, Sacha." Kad smo snimali dodatnu scenu, povukao je hlače dolje i tražio me da mu gurnem prst u stražnjicu. Rekla sam mu: “Što? ... Ne!!” - piše u poglavlju memoara.

Dodaje da je bila šokirana i uplašena, stoga je, s ciljem da što prije pobjegne sa seta, odlučila napraviti kompromis - udarila ga je po stražnjici i improvizirala par rečenica. Pristala je na scenu seksa, tvrdi, tek nakon nekoliko preinaka uz napomenu producentima da neće promovirati film prije početka prikazivanja.

Cohen je zanijekao bilo kakvo maltretiranje Wilson. Negirao je da je vršio pritisak na nju da bude gola u filmu. Njegov PR tim je u reagiranju istaknuo da je jako važno progovarati o takvim neugodnim iskustvima, ali da se u ovom slučaju radi o “očigledno lažnim tvrdnjama” koje su u suprotnosti s prikupljenim dokazima kao što su dokumenti produkcije, snimke i iskazi svih prisutnih prije, tijekom i nakon snimanja.

image

Sacha Baron Cohen

Rick Rycroft-pool/ml/Pa Images/Profimedia/Rick Rycroft-pool/ml/pa Images/profimedia

Objavili su devet anonimnih izjava članova produkcije koji su poduprli njegovu tvrdnju da su se kontroverzne scene već prethodno nalazile u scenariju. Na društvenim mrežama je objavila da nikome neće dopustiti da ju zlostavlja ili joj prijeti, uz zahvalu obožavateljima na podršci.

- Hvala svima koji su poslali prekrasne poruke podrške tijekom posljednjih nekoliko dana i onima koji su sa mnom podijelili svoje priče o njemu. Naporno radim kako bi knjiga ugledla svjetlost dana. P.S. knjiga nije o njemu, ovo je samo jedno poglavlje - objavila je glumica.

image

Rebel Wilson

Ray Tang/Anadolu Agency Via Afp

Prethodno je potvrdila da se suočava s mogućim pravnim postupkom, nakon što je cijelo jedno poglavlje memoara posvetila neugodnom radnom iskustvu s kolegom, kojem je dala nadimak “šu**k”. Kasnije je potvrdila da je u pitanju Sacha Baron Cohen.

- Neće me ušutkati skupi odvjetnici ili PR krizni menadžeri. Šup*k o kojem govorim u jednom poglavlju svoje knjige je: Sacha Baron Cohen. Sad mi pokušava prijetiti i spriječiti tiskanje moje knjige, ali ona će biti izdana i svi ćete znati istinu - objavila je na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:26