POGLEDAJTE RAČUN

Rihanna se izležava u vrućem donjem rublju, pratitelji komentiraju: ‘Kad nemaš novi album...‘

Rihanna je na Instagramu pokazala novu kolekciju njezinog brenda Savage Signature Script, a pozornost je privukao i račun na stolu

Rihanna

 Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

Rihanna je u nedjelju s pratiteljima na Instagramu podijelila novu kolekciju donjeg rublja. Pjevačica i poduzetnica pokazala je svoje obline promovirajući vlastitu Savage Signature Script kolekciju grudnjaka, donjeg rublja i majica za spavanje.

Rihanna se ispružila preko hotelskog kreveta s Savage plahtama i jastucima. Potpisivala je ogroman račun na srebrnom pladnju dok je na sebi nosila najnovije komade svoje kolekcije.

"Račun ovako dugačak... Stavi ga na drugu sobu", napisala je uz fotografije.

"Njezina lista isprika za to što nema albuma", komentirao je jedan obožavatelj dugački račun. Neki su se složili s njime da pjevačica treba objaviti novi album.

"Djevojko, ajmo sad do studija", poručio je drugi.

Neki su na fotografiji uspjeli uvećati račun i vidjeti koliko iznosi.

"Jesam li ja jedini koji je povećao fotografiju i račun znosti 45 tisuća dolara?", pitao se obožavatlj.

Podsjećamo, pjevačica i njezin dugogodišnji partner reper A$AP Rocky roditelji su sinova RZA-e, 22 mjeseca i Riota, sedam mjeseci. Rihanna i A$AP, pravog imena Rakim Mayers, bili su prijatelji dugi niz godina i radili su zajedno prije nego što su se prije četiri godine zaljubili i osnovali obitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 13:52