TEŠKE OPTUŽBE

Seks simbol 80-ih: ‘Pokušao je zabiti jezik u moja usta, a cijelo snimanje imao je erekciju‘

Kada je ušao u toalet, nabio me u zid te pokušao zabiti jezik u moja usta. Pobjegla sam, bila sam prestravljena.
Samantha Fox
 Retna/avalon.red/Avalon Editorial/Profimedia

Samantha Fox osamdesetih godina bila je jedan od seks simbola. Počela je kao model, a 1986. godine ušla u svijet pop glazbe hitom 'Touch Me'. Danas 54-godišnja Fox u dokumentarcu 'Page 3: The Naked Truth' progovorila je i iznijela optužbe da ju je pokojna zvijezda David Cassidy seksualno zlostavljao.

Fox tvrdi da se sve događalo tijekom snimanja njegovoG singla 'Romance'. Samantha je prvi put te tvrdnje iznijela 2017. godine, a ovih se dana ponovno prisjetila kako ju je napao u toaletu jednog restorana nakon snimanja singla. Ona je tada imala 19 godina. Napad je dogodio u svibnju 1985. nakon što je od Fox zatraženo da se pojavi u spotu za Cassidyjev singl.

image
Samantha Fox
F84/Zuma Press/Profimedia

- Kada sam imala sedam ili osam godina on je bio jedan od mojih najvećih idola. Bila sam njegova velika obožavateljica, rekla je Fox. Samantha je ispričala kako je snimanje bilo izuzetno mučno te da je bila zgrožena kada je shvatila da Cassidy cijelo vrijeme snimanja ima erekciju.

- Kad god bi se pritisnuo uz mene, jasno sam moglo osjetiti njegovu erekciju. Činilo se da je David namjerno otežava snimanje, koje je trajao cijelu vječnost, baš zbog toga. Bilo je to izuzetno mučno, prisjetila se.

Nakon snimanja Cassidy je pozvao Fox i njezinog oca da mu se pridruže na večeri u jednom restoranu.
- Otišli na večeru s mojim ocem i ljudima iz diskografske kuće. U jednom trenutku tijekom večere otišla sam u toalet, a on me je pratio. Kada je ušao u toalet, nabio me u zid te pokušao zabiti jezik u moja usta. Pobjegla sam i vratila se ravno do stola k ocu. No, nisam mu ništa rekla, bila sam preplašena, prisjetila se Fox te večeri.

Cassidy je bio američki glumac i pjevač, a slavu je stekao likom Keitha Partridgea, najstarijeg sina Shirley Partridge u popularnom sitcomu The Partridge Family. Uspjeh serije ga je početkom sedamdesetih učinio tinejdžerskim idolom.

Preminuo je 2017. godine kada je imao 67 godina, a pričalo se da mu je bila potrebna transplantacija jetre.

image
Samantha Fox
Retna/avalon.red/Avalon Editorial/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 03:13