VRUĆI PRIZORI U MEKSIKU

Senzacija u ružičastom: Megan Fox pokazala nevjerojatnu figuru u bikiniju dok uživa s dečkom

Megan i MGK uživali su u ronjenju i izgledali su dobro raspoloženi

Megan Fox i Machine Gun Kelly u Meksiku

 Profimedia/

Megan Fox (37) uživa u Meksiku sa svojim partnerom Machine Gun Kellyjem. Izgledali su dobro raspoloženi u srijedu dok su uživali u ronjenju. Ispod ronilačkog odijela nosila je ružičasti gornji dio bikinija koji se odlično slagao s njezinim novo obojenim ružičastim vrhovima kose.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly u Meksiku

Splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kako bi se zaštitila od sunca nosila je slamnati šešir i sunčane naočale. Uz nju je bio njezin partner Machine Gun Kelly koji je skrivao svoju šokantnu nedavno napravljenu tetovažu ispod ronilačkog odijela.

Prema pisanju stranih medija, on se odlučio za ovu tetovažu kako bi pokazao Megan da je 100% posvećen njihovoj vezi. Glazbenik je svojim fanovima objasnio da tetovaža ima „duhovne svrhe”.

„Želi da ona zna da, bez obzira na to što netko radi sa svojim tijelom, oboje dijele jedno drugo i njegovo tijelo je njezino tijelo, a on također želi ukloniti toliko zabune iz svojih prethodnih tetovaža”, rekao je izvor ranije za Daily Mail objašnjavajući da je to učinio za Megan. Dodao je kako se Megan tetovaža i njezino značenje sviđaju.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly u Meksiku

Splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjećamo, par je u vezi s prekidima od 2020. godine, a nedavno su otkrili da su doživjeli pobačaj koji ih je jako potresao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:22