PONOVO SRETNA

Shakira izlazi s NBA zvijezdom, svi komentiraju njihovu razliku u godinama: ‘Ona se uopće ne zamara time...‘

- Jimmy nasmijava Shakiru i ona se osjeća sretnom dok provodi vrijeme s njim, tvrdi izvor.

Shakira 

 Sebastien Bozon/Afp

Shakira je "sretna" što provodi vrijeme s NBA zvijezdom Jimmyjem Butlerom i ne smeta joj "uopće" njihova dobna razlika od 13 godina, govore izvori bliski paru. Navodno je 46-godišnja pjevačica bila na nekoliko spojeva s Jimmyjem (33), a nedavno su viđeni kako uživaju u trosatnoj večeri u jednom od londonskih restorana. Prema tvrdnjama upućenog izvora, Jimmy zna kako nasmijati Shakiru, no par je još u ranoj fazi izlaženja.

image

Shakira je viđena na spoju s Jimmyjem Butlerom

Splashnews.com/Splash/Profimedia/Splashnews.com/splash/profimedia

"Bili su par puta vani, sve je još vrlo friško i rano je za reći ima li tu dugotrajnog potencijala", napominju poznanici para. Isti izvor naveo je i kako Shakiru ni najmanje ne zamara razlika od 13 godina, koliko je od nje mlađi košarkaš.

"Jimmy nasmijava Shakiru i ona se osjeća sretnom dok provodi vrijeme s njim", tvrdi izvor.

Zasad, Shakira i Jimmy ne žure s vezom jer "znaju se tek kratko vrijeme", jer par se tek nedavno počeo pratiti na društvenim mrežama.

U razgovoru za US Weekly, neimenovani je Shakirin poznanik ispričao kako su pjevačicini sinovi, 9-godišnji Milan i 7-godišnji Sasha "dugogodišnji Jimmyjevi obožavatelji".

image

Gerard Pique i Clara Chia

Jordi Martin/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Jordi Martin/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Od kad se rastala od nogometaša Gerarda Piquea, Shakiru se povezivalo s Tomom Cruiseom i Lewisom Hamiltonom.

image

Shakira i Lewis Hamilton

/Profimedia

Glazbenica se lani rastala od Piquea nakon što su zajedno proveli više od desetljeća. Tijekom veze često su bili tema u medijima, a pričalo se i kako je Pique bio nevjeran. Shakira se nedavno osvrnula na njihovu ljubav i kazala kako je saznala da ju je Gerard "izdao" dok je njezin otac William Mebarak Chadid bio bolestan. U razgovoru za časopis People, Shakira je rekla kako je njezin otac doputovao u Barcelonu kako bi je "tješio" nakon što je bila "shrvana tugom" zbog rastave. Dodala je i kako je William "teško ozlijeđen" u nesreći tijekom svog boravka kod kćeri.

"Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Saznala sam putem medija da sam bila iznevjerena dok je moj otac bio u bolnici", otkrila je Shakira, dodajući kako nije bila sigurna hoće li preživjeti ta teška vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:29