NIMALO IDILIČNO

Shannen Doherty prisjetila se žestoke svađe sa seta ‘Beverly Hillsa‘: ‘Poludjela je na mene‘

Brian Austin Green otkrio je kako je morao razdvajati na setu posvađane koji su se počeli tući

Shannen Doherty i Brian Austin Green

 -/Everett/Profimedia/-/everett/profimedia

Hit serija "Beverly Hills, 90210" definitivno nije bila poput "Prijatelja" na čijem setu je vladala gotovo prijateljska atmosfera. Nije nepoznanica da je u projektu koji je 90-ih zaludio tinejdžere diljem svijeta bilo trzavica, a sada se Shannen Doherty prisjetila žestoke svađe s kolegicom iz serije "Beverly Hills, 90210" Jennie Garth i to zbog - šale. O čemu se radilo otkrila je tijekom razgovara sa svojim bivšim glumačkim kolegom Brianom Austinom Greenom u svom podcastu “Let‘s Be Clear”.

"Jennie je zvala to ‘Pants Down Day‘ gdje bi povukla hlače nekim članovima ekipe. Nekima je to bilo smiješno, a neki od njih su se zbog toga prilično živcirali. A onda sam ja to obrnula i proglasila "Dan suknji gore dan". Kako je Jennie uvijek ispod odjeće nosila muške bokserice Calvin Klein, nisam mislila da će to za nju biti tako velika stvar. I tako sam napravila ‘Skirt Up Day‘ i oh, moj Bože, poludila je, a ja jednostavno nisam htjela odustati.", objasnila je danas 52-godišnja Doherty.

image

Jennie Garth

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Green koji je glumio Davida Silvera u seriji, prisjetio se pak fizičkog obračuna, u koji su se morali umiješati njegov koleg Ian Ziering i on. Koga su točno razdvajali, nije otkrio.

"Sjećam se kada je u jednom trenutku došlo do tučnjave ispred Ian i mene. Nas dvoje smo uskočili između kako bismo spriječili da eskalira.", nadovezao se na svoju kolegicu Green (50). Glumac je kasnije je dodao prenosi Page Six, da je uvijek postojala napetost između ženskih članova glumačke postave, koju su činile i glumica Tori Spelling i Gabrielle Carteris, što je opisao kao situaciju koju nije bilo lako gledati.

image

Jennie Garth, Shannen Doherty i Tori Spelling

Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Sjećam se da je bilo jako teško i natjecateljski za sve vas.", otkrio je Green donekle i srž problema. Doherty je glumila Brendu Walsh u toj hit seriji od 1990. do 1994. kada je izbačena zbog osobnih problema.

"Uoči moje posljednje sezone, bila sam u stvarno užasnom braku i bilo je stvari koje su mi se događale, a zbog kojih mi je bilo jako teško stalno dolaziti na vrijeme na posao.", rekla je u svom podcastu u siječnju Jasonu Priestleyu, koji je glumio njezina brata blizanca Brandona Walsha u svom podcastu u siječnju.

"Znam da je to postao veliki problem za vas ostale, kao što bi i trebalo biti jer ako svi drugi stignu na vrijeme, a vi čekate jednu osobu, to je s*anje.", rekla je glumica objašnjavajući kako su zbog njezinog kašnjenja svi morali raditi duže. Doherty se udala za Ashleyja Hamiltona 1993., ali su se razišli godinu dana kasnije zbog njegove borbe s ovisnošću.

image

Jason Priestley i Shannen Doherty

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

"Nisam čak htjela izaći iz kuće jer sam se bojala da će Hamilton otići po drogu.", rekla je Priestleyu. Doherty koja se bori s rakom dojke otkrila je kako je u to vrijeme i njezin otac bio izuzetno bolestan, ali nije uspjela otkriti ozbiljnost njegovog stanja producentima i glumačkoj ekipi.

"Volio bih da sam znao više o tome što se događalo u tvom osobnom životu u to vrijeme jer sam mogao imati više suosjećanja i pokazati više brige, ali znali smo samo ono što smo znali,", odgovorio je Priestley (54). Glumica je rekla je da ne "krivi" glumačku postavu jer nije znala što se događa iza kulisa njezina života, iako bi voljela da su producenti postavili više pitanja prije nego što su odlučili izbaciti njezin lik iz serije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:09