NESREĆA

Sin poznatog repera pao s petog kata: ‘Maleni će opet morati naučiti hodati‘

Djetetova majka sada traži odštetu, uključujući novac za pokrivanje Zoharovih medicinskih troškova, a od oca ni riječi

Reper Flo Rida

 Profimedia/Twitter/Screenshot

Sin poznatog repera Flo Ride, maleni Zohar, hitno je prebačen u bolnicu nakon što je ispao kroz prozor s petog kata, a djetetova majka je, prema TMZ-u, odlučila tužiti vlasnike zgrade.

Prema pravnim dokumentima do kojih je došao TMZ, majka šestogodišnjaka, Alexis Adams, ovog je ponedjeljka podnijela tužbu protiv različitih tijela za koja tvrdi da su odgovorni za pad njezina sina sa zgrade u Jersey Cityju. Među optuženima su jedna građevinska tvrtka i tvrtka za ugradnju prozora. Iako je njegovo dijete, Flo Rida nije uključen u tužbu, a još 2018. su brojni portali pisali da Flo Rida nije ni upoznao svog sina Zohara.

U dokumentima, Alexis tvrdi da se incident dogodio početkom ožujka i ističe da je nepažnja optuženih dovela do Zoharovog pada s prozora na petom katu na betonski pločnik, zadajući mu ozbiljne ozljede. Dijete je navodno ozlijedilo jetru, pluća, zaradilo prijelome stopala i zdjelice te unutarnje krvarenje.

Naime, Alexis prstom upire u "rešetke neodgovarajuće veličine" na prozorima, a za News12 izjavila je da je potpuno slomljena zbog onoga što se dogodilo, dodajući da je "ovo noćna mora". Alexis sada traži odštetu, uključujući novac za pokrivanje Zoharovih medicinskih troškova.

image

Flo Rida

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Flo Rida je na društvenim mrežama zahvalio "svima koji su im pružili ruku svojom zabrinutošću i molitvama za njegova sina".

Steven Haddad, odvjetnik majke mališana, kaže za TMZ da je Zohar pao s visine od najmanje 15 metara i liječnici ističu da je pravo čudo da je preživio. Rekao je da će Zohar morati ponovno naučiti hodati.

- Još uvijek je u gipsu i jedva se kreće, što je teško za šestogodišnjaka - dodao je.

Haddad kaže da liječnici ne znaju kada će Zohar biti otpušten kući, ali naglašava da je njegova mama Alexis bila uz njega svaki dan u bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:39