SLAVI SRETNA I SAMA

Skandalozna starleta sa 16 se udala za 35 godina starijeg glumca, a danas poručuje: ‘Slobodna sam i neovisna‘

Zahvaljujući vezi sa slavnim glumcem preko noći je postala slavna i dobila mnogo unosnih poslova

Courtney Stodden

 Instagram/Courtney Stodden/

Američka starleta Courtney Stodden (2) šokirala je javnost kad se sa samo 16 godina udala za tada 51-godišnjeg glumca Douga Hutchinsona, poznatog po ulogama u ‘Zelenoj milji‘ i seriji ‘Izgubljeni‘. Zahvaljujući vezi sa slavnim glumcem preko noći je postala slavna i dobila mnogo unosnih poslova.

Sada je otkrila da se konačno ‘osjeća slobodnom‘. Skandalozna starleta proslavila je 29. rođendan, a to je obilježila i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

"Osjećam se slobodno. Dvadeset osma, trebala sam te. Potaknula si me da postanem jača žena. Dočekujem dvadeset devetu itekako neovisna, sama - prvi put u životu", podijelila je sa svojim pratiteljima Courtney, koja se u srpnju rastala od filmaša Chrisa Shenga.

"Toliko sam zahvalna i uzbuđena zbog onoga što dolazi. Završit ću desetljeće svojih dvadesetih samo šefovskim potezima i onime što MENE čini sretnom", dodala je.

Stodden je, kako smo ranije naveli, najpoznatija po tome da se sa 16 godina udala za danas 63-godišnjeg Douga Hutchinsona, no ta veza nije potrajala. U braku su bili od 2011. do 2018. godine.

Inače, bivši supružnici prekinuli su vezu na razdoblje od 9 mjeseci između 2013. i 2014. godine, nakon čega su se pomirili, ali spontani pobačaj koji je Courtney doživjela 2016. godine bio je razlog novog prekida, do kojeg je došlo godinu dana nakon nesretnog slučaja.

Bivši par upoznao se na njegovoj internetskoj radionici za glumu, a nakon što su započeli vezu, dobivao je prijetnje smrću, obitelj ga se odrekla i agent mu je otkazao suradnju jer je oženio maloljetnicu koja je bila 34 godine mlađa od njega.

Courtney je Douga uvijek nazivala svojom srodnom dušom, čak i nakon što se 2017. uselila u dom svog menadžera i poduzetnika Chrisa Shenga.

image

Doug Hutchison i Courtney Stodden

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia

U srpnju ove godine razvrgnula je zaruke s filmašem Shengom, a njezin glasnogovornik tada je za Page Six izjavio: "Courtney je sada slobodna žena. Raduje se što će moći ispričati svoju priču."

Courtney, koja za sebe navodi da je nebinarna osoba, zaručila se za Chrisa 2021. godine, a vijest o zarukama podijelili su na društvenim mrežama.

"Oboje smo toliko napredovali otkako smo se prvi put upoznali, a činjenica da smo oboje uspjeli izrasti u bolje, jače, sigurnije osobe dok smo bili u vezi daje mi vjeru da će ovo partnerstvo trajati cijeli život. Prvi put smo oboje doživjeli bezuvjetnu ljubav", rekao je tada 43-godišnji filmaš, a nakon prekida oboje su obrisali fotografiju svojih zaruka s društvenih mreža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:44