GOLA STRAŽNJICA

Skandalozni par nastavlja šokirati Talijane, bivša supruga van sebe: ‘Ljudi, nešto nije u redu s njim!‘

Mještani su bijesni zbog vrlo otkrivajućih izdanja kontroverznih supružnika

Kanye West

 Cobra Team/Backgrid

Popularni reper Kanye West i njegova nova supruga Bianca Censori već tjednima uživaju na odmoru u Italiji, a lokalno ih je stanovništvo osudilo zbog oskudnih odjevnih kombinacija.

image

Kanye West

Cobra Team/Backgrid
image

Kanye West

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Posljednje Kanyeovo izdanje zabrinulo je i njegovu bivšu suprugu, Kim Kardashian. Naime, reper je viđen kako otkriva svoju golu stražnjicu tijekom vožnje brodom s 28-godišnjom Biancom u Veneciji. Bianca je također navukla bijes mještana koji su se navodno bunili zbog njezinih vrlo otkrivajućih kombinacija.

Kobni prizor iz Venecije osudili su diljem svijeta, a paru su se u vožnji pridružili vozač i nepoznata prijateljica. West, koji je bio odjeven u crno, sjedio je na povišenom i vrlo otvorenom dijelu brodice s djelomično spuštenim hlačama iz nepoznatih razloga te promatrao grad.

image

Kanye West

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image

Kanye West

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Dok oni uživaju u Italiji, Kim Kardashian tvrdi kako "nešto očito ne štima s njim" i ne zna kako će to "sve objasniti djeci". Izvor blizak Kim tvrdi kako joj je neugodno jer on "ulicom luta bos sa šampanjcem".

Nakon vožnje, kontroverzni par i anonimna pratnja popeli su se na kopno i krenuli u šetnju gradom.

image

Bianca i misteriozna pratnja

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bianca i bosonogi Kanye držali su se za ruke dok su šetali ulicama sa svojom tajanstvenom prijateljicom, koja je bila odjevena u potpuno crnu kombinaciju s odgovarajućim sunčanim naočalama. U jednom trenutku je žena zgrabila Biancinu ruku te su kao trojac zajedno prošetali gradom. Iako je ovog puta nosila dugi baloner, odjevne kombinacije mlade Biance često podsjećaju na one Kim Kardashian, i to baš za vrijeme trajanja braka s Kanyeom.

image

Kim Kardashian

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Svaki put kad Kanye i Bianca izađu nekud, to sve podsjeti da se Kim tijekom braka oblačila u pripijenu odjeću - prepričao je izvor blizak Kim Page Sixu i dodao da bi slavna 42-godišnjakinja sve to "najradije ostavila iza sebe i zaboravila".

Tijekom njihove dugogodišnje romanse, West je Kim često nazivao svojom "muzom" i uvelike je utjecao na njezin modni odabir.

Podsjetimo, Kim je podnijela zahtjev za razvod od glazbenika u veljači 2021., a par ima četvero djece, North (10), Sainta (7), Chicago (5) i Psalma (4).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 23:57