SKROMNA JODIE

Slavna oskarovka od sinova tajila da je glumica: ‘Mislili su da radim u građevini...‘

‘Htjela sam da me poznaju kao svoju mamu i osobu koja je otišla raditi i slično. Samo nisam željela da ih zbuni čime zarađujem za život‘

Jodie Foster

 Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Slavna glumica Jodie Foster otkrila je u petak za The View zašto svojoj djeci nije rekla da je holivudska zvijezda dok su odrastala, piše Daily Mail.

"Valjda jednostavno nisam željela da me tako upoznaju. Htjela sam da me poznaju kao svoju mamu i osobu koja je otišla raditi i slično. Samo nisam željela da ih zbuni čime zarađujem za život", objasnila je 61-godišnja oskarovka.

Zvijezda filma "Kad jaganjci utihnu", koji također glumi s Annette Bening u filmu "Nyad", zatim se kroz smijeh prisjetila što je njezin stariji sin Charles (25) mislio da ona radi kad ga je svaki dan dovodila na filmski set.

"A ja sam govorila: ‘Ovo je ovaj set i ovaj set i ovaj set‘. I jako dugo je mislio da sam građevinski radnik. Mislio je da se bavim građevinom".

Budući da su i Charles i njezin mlađi sin, Christopher ‘Kit‘ (22) sada odrasli, Jodie su upitali je li gledala neki od svojih filmova s ​​njima.

"Ne zanima ih gledanje mojih filmova sa mnom. Mislim da će pratiti "Pravog detektiva" ‘jer su stvarno u tome", rekla je o svojoj novoj HBO seriji.

"Postoji nekoliko filmova koje im nikad ne bih pokazala jer bih se brinula da me ne zadirkuju, kao što je Nell na primjer, oni ga nikad nisu vidjeli jer me često zadirkuju zbog toga, iako nikad nisu gledali film", dodala je.

Jodie dijeli svoja dva sina s bivšom partnericom Cydney Bernard. Foster je njihova biološka majka, a identitet biološkog oca nije objavljen. Nakon njihovog rastanka 2008., glumica se 2014. vjenčala s Alexandrom Hedison. Par je snimljen u petak u Sundance studiju na Sundance Film Festivalu u Park Cityju.

image

Jodie Foster i Alexandra Hedison

Dia Dipasupil/Getty Images Via Afp

Pojavljivanje u emisiji The View uslijedilo je nakon što je Jodie provela kvalitetno vrijeme družeći se sa sinom Kitom u New Yorku u studenom. Kit trenutno radi kao znanstveni asistent na Sveučilištu Princeton, sudeći prema njegovom LinkedIn profilu. O svojim znanstvenim aspiracijama, svestrani student je napisao: "Posebno uživam u fizičkim i organskim potpoljima, iako se ne mogu odlučiti koje mi se više sviđa".

image

Jodie Foster u seriji ‘Pravi detektiv‘

Jodie trenutno glumi detektivku Liz Danvers u četvrtoj sezoni serije "Pravi detektiv" na HBO Maxu. Danvers, zajedno sa svojom partnericom detektivkom Evangeline Navarro, koju glumi Keli Reis, ima zadatak otkriti kako je nestala skupina muškaraca koji rade u istraživačkoj ustanovi na Aljasci. Par će se ‘suočiti s tamom koju nose u sebi i kopati po ukletim istinama koje leže zakopane pod vječnim ledom‘, stoji u najavi. Nova sezona počela je 14. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:09