ATRAKTIVNA AMANDA

Slavna voditeljica (53) oduševila izazovnim izdanjem: ‘Kakav početak tjedna...‘

Amanda je stigla na radijsku postaju, pa se u videu pohvalila svojom modnom kombinacijom

Amanda Holden

 Instagram/noholdenback; Profimedia/

Sutkinja "Britain‘s Got Talenta‘ Amanda Holden (53) došla je na Heart FM kako bi vodila svoju radijsku emisiju i za tu prigodu odjenula je kratku bijelu mini haljinu koja je otkrivala njezin dekolte. Haljinu je uparila s kremastim čizmama do koljena. Svojim se modnim odabirom pohvalila na Instagramu, a priznala je i da "nije znala da će njezina odjeća baš toliko toga otkrivati."

Amanda je sjela na stol držeći noge u zraku, a potom se ustala i prošetala, pa poželjela dobro jutro i ugodan ponedjeljak.

"Kakav početak tjedna imam. Ova divna, uska, malo otkrivajuća haljina je iz Club Londona", objasnila je.

"Sviđa mi se i sigurno će ostati u mom ormaru", komentirala je. Na povratku kući iz emisije voditeljica je haljinu iskombinirala s bež torbicom Amelia Hunt. Ne obazirući se na blago nisku temperaturu, majka dvoje djece blistala je iza para velikih sunčanih naočala.

image

Amanda Holden

Rbp Mega/The Mega Agency/Profimedia/Rbp Mega/the Mega Agency/profimedia

Dan ranije je Amanda bila na dodjeli nagrada Variety Club Showbusiness u hotelu Londoner. Bila je voditeljica drugu godinu za redom dok The Children‘s Charity nastavlja svoju predanu potporu djeci s invaliditetom i djeci u nepovoljnom položaju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Odjenula je odvažnu bijelu haljinu koja je otkrivala njezin dekolte.

image

Amanda Holden

Mike Raison/Dmg Media/Profimedia/Mike Raison/dmg Media/profimedia

"Uistinu sam počašćena što sam ponovno voditeljica dodjele nagrada Variety Club Showbusiness Awards, pogotovo jer ove godine slavi svoju 75. godišnjicu. To nije samo događaj, to je proslava suosjećanja i velikodušnosti prema onima kojima je to najpotrebnije", rekla je Amanda prije događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:53