ZASTRAŠUJUĆE

Slavni avanturist gazio kroz močvare Floride, u par sekundi sve je krenulo nizbrdo: ‘Prošla je kroz noge, u moja usta!‘

Kaže da se pred kraj dana vrijeme počelo pogoršavati, počela je padati kiša a čuo je i grmljavinu u daljini

Forrest Galante

 Screenshot Youtube/

Forrest Galante (35) prošlog je tjedna snimao promo za svoj YouTube kanal u Everglades Cityju kada je zagrmilo a njega udarila munja.

Galante je izjurio iz vode govoreći kako je pogođen, no nakon što se pribrao, kazao je snimateljskoj ekipi kako je dobro, a zatim su zajednički pregledavali snimku kako bi vidjeli je li sve zabilježeno na videu.

Istog dana, Galante, voditelj Discovery Chanela, biolog i stručnjak za divlje životinje, objasnio je na svom YouTubeu kanalu incident.

- Opa, kakav dan. Dakle, danas je trebao biti lagan dan - mi smo ovdje u južnoj Floridi i snimamo hrpu različitih sadržaja, a jedna od stvari koje smo danas planirali učiniti je otići u močvarno područje i snimiti neki sadržaj - rekao je Galante.

Kaže da se pred kraj dana vrijeme počelo pogoršavati, počela je padati kiša a čuo je i grmljavinu u daljini.

- Znate, to je Florida. Ovdje pada kiša. Cijelo vrijeme munje i gromovi - kaže u videu Galante.

Tvrdi da nije vidio bljesak munje jer je bio okrenut prema kameri, ali je osjetio kako su mu se noge i stražnjica stegnule jer je bio ‘paraliziran na djelić sekunde‘.

- Shvatio sam kad sam pregledao snimku da je munja udarila iza mene te kroz vodu upravo prošla uz moje noge - u moj struk, u moje srce, i zapravo u moja usta - rekao je Galante.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:27