USPJEŠNO SE SKRIVALI

Slavni nogometaš (31) oženio 18-godišnjakinju: Godinama su već u vezi, plaćao joj školovanje i račune

Aisha nema profile na društvenim mrežama, a Mane je ranije govorio u javnosti kakvu bi djevojku želio jednog dana oženiti

Sadio Mane i Aisha Tamba

 Instagram/

Slavni senegalski nogometaš Sadio Mane (31) oženio je svoju dugogodišnju djevojku Aishu Tambu (18) na privatnoj ceremoniji u Senegalu. Par je u vezi još otkako je on igrao u Liverpoolu, a Tamba je tada imala 16 godina.

Vjenčanje je održano 7. siječnja, šest dana prije početka Afričkog kupa nacija, a Pulse Sports izvještava da je njegova supruga uz njega još od tinejdžerskih dana.

Nakon skromne ceremonije, na kojoj su i mladenka i mladoženja bili odjeveni u bijelo, Mane je priznao da ga je toliki broj čestitki ostavio presretnim uoči početka natjecanja, prenosi Daily Mail.

"Iskreno, sretan sam zbog činjenice da mi je predsjednik čestitao, jednako kao i moji suigrači. Mislim da su mi svi ljudi čestitali i poželjeli sreću tako da sam sretan i nadam se da će sve biti u redu", poručio je u prvom obraćanju nakon vijesti o vjenčanju.

Mane je svojoj novoj supruzi čak plaćao račune dok je ona još išla u školu, a obvezao se i da će financirati njezinu obitelj do kraja života. Aisha je 13 godina mlađa od Senegalca, a lokalni mediji izvještavaju da se zavjetovao da će je oženiti čim su stupili u vezu 2022. godine.

Aisha nema profile na društvenim mrežama, a Mane je ranije govorio u javnosti kakvu bi djevojku želio jednog dana oženiti.

"Puno mi se djevojaka javljalo i pitalo zašto nisam oženjen. Oprostite, ali gubite vrijeme. Žena koju oženim neće biti na društvenim mrežama, poštovat će Boga i molit će mu se. Svatko ima svoj način odabira ljubavi", izjavio je 2022., kada je i započela njihova veza. Pa, čini se da je Senegalac koji trenutno igra u Saudijskoj Arabiji za Al Nassr i tamo zarađuje oko 40 milijuna eura po sezoni, uspio pronaći ono što traži...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:29