SHAKIRA JE SHRVANA

Slučajna snimka otkrila novi, razarajući detalj o Gerardovoj aferi: ‘Ta se žena osjećala kao kod kuće‘

‘Za nju je poražavajuće saznanje da je ta afera trajala puno dulje nego što je mislila‘

Shakira (arhivska fotografija)

 Ohpix/rehab/Bauer Griffin/Profimedia

Latino pop zvijezdi Shakiri niti najmanje nije dobro sjelo kada je netko od njezinih obožavatelja uočio novu djevojku njezina bivšeg Gerarda Piquea, Claru Chia Marti, u zoom intervjuu koji je dao dok je bio u svom domu 2021. godine.

Page Six tvrdi kako je vatrena 45-godišnja Kolumbijka zbog toga posve shrvana, što i ne čudi jer ta informacija razotkriva kako je bivši nogometaš, čiju je karijeru obilježilo igranje za španjolskog prvoligaša Barcelonu, bio s novom odabranicom dok je još bio "sretno zajedno" sa Shakirom.

Pred toga, kako navodi Page Six, što je svakako dodatna sol na Shakirinu ranu, jest činjenica što su 35-godišnji Pique i 25-godišnja Clara snimljeni u domu koji je ona tada, još ništa ne znajući, dijelila sa svojim dugogodišnjim životnim partnerom s kojim ima dvoje djece.

Izvor je tom američkom mediju rekao kako je pjevačica "slomljena nakon što je shvatila da se ta žena očito osjećala kao kod kuće u kući koju su oni dijelili sa svojom djecom, sinovima Milanom (9) i Sashom (7). Shakira je u tom trenutku, dok je bio vođen sporni zoom intervju, bila na putu s njihovim sinovima.

image

Gerard Pique i Shakira

Alberto Simon/dydppa/Shutterstock Editorial/Profimedia/

"Za nju je poražavajuće saznanje da je ta afera trajala puno dulje nego što je mislila", tvrdi izvor Page Sixa. Pique i Shakira objavili su da se rastaju u lipnju prošle godine, nakon 11 godina zajedničkog života. Živjeli su zajedno u Barceloni osam godina, no pjevačica se odlučila s djecom preseliti natrag u Miami.

Shakira je razlaz od Pique opisala kao "nevjerojatno težak" u intervjuu za Elle u rujnu prošle godine.

"Teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz sve, i zato što sam javna osoba pa stoga naša rastava nije kao neke druge koje nisu pod lupom javnosti kao naša", rekla je.

Čini se da joj je razlaz još uvijek bio na umu početkom 2023. godine. Tako je na Novu godinu na društvenim mrežama napisala na engleskom i španjolskom: "Iako su naše rane još uvijek otvorene ulaskom u novu godinu, vrijeme ima ruke kirurga. Iako su nas neki izdali, moramo i dalje vjerovati drugima. Kada si suočen s prijezirom, nemoj prestati vidjeti svoju vrijednost, jer postoji mnogo više dobrih ljudi, od onih koji to nisu. Više je ljudi s empatijom, nego s ravnodušnošću. Onih koji su nas napustili manje je nego onih koji su ostali uz nas. Naše suze nisu uzalud, one natapaju tlo našeg budućeg proljeća i čine nas humanijima, tako da čak i sa slomljenim srcem možemo nastaviti voljeti".

Predstavnici bivšeg para nisu komentirali najnoviji razvoj događaja.

image

Pjevačica Shakira dolazi na sud

Pau Barrena/Afp/Profimedia/Pau Barrena/afp/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 03:52