‘MANIČNO DEPRESIVNA‘

Snaha slavne glazbenice: ‘Ona bi skrbništvo nad sinom? Pa nije sposobna upravljati ni svojim financijama!‘

‘Nije sposobna upravljati vlastitim sredstvima, a kamoli sredstvima svog sina‘, tvrdi Marieangela King

Elijah Blue Allman i njegova majka Cher

 Profimedia/

Prema Marieangeli King, supruzi Cherinog sina Elijah Bluea, glazbenica Cher "manično je depresivna" i "nepodobna" da bude skrbnik svog sina, piše Page Six.

U novim sudskim dokumentima, do kojih je došao Page Six, Marieangela King tvrdi da bi pokušaji pjevačice da kontrolira Allmanove financijske odluke "ugrozili njegov daljnji oporavak od zlouporabe supstanci".

- Cher nije sposobna upravljati vlastitim sredstvima, a kamoli Elijahovim - piše King u dokumentima.

- Koliko ja znam, podnositeljica peticije nikada nije znala sigurnosni pin za vlastiti dom, ne vozi, ne priprema vlastite obroke niti se sama odijeva, a priznala mi je da je "manično depresivna" - objasnila je supruga Elijaha Bluea Allmana, kojeg je pjevačica dobila s drugim suprugom, glazbenikom Greggom Allmanom.

image

Cher i Elijah Blue

Alain Rolland/Maxima Prod/Bestimage/Profimedia/Alain Rolland/maxima Prod/bestimage/profimedia

Inače, 36-godišnja King dalje navodi da je Cherina osobna asistentica, Jennifer Ruiz, "preuzela" privatne i javne poslove zvijezde i vjeruje da bi Ruiz učinila isto s Allmanom, ostavivši ga okruženog brojnim "okidačima" koji bi ponovno pokrenuli njegovu ovisnost.

King također ističe da ne vjeruje da 47-godišnji Allman treba skrbnika, no ako sud odluči da ga ipak treba, to "ne bi trebala biti njegova majka".

U još jednom sudskom prigovoru, Allman navodi da je "uspješno upravljao" svojim financijama, da je unajmio kuću s King i da ostaje trijezan do daljnjeg. Također piše da je koristio financijskog posrednika za izdavanje isplata iz zaklade koju mu je ostavio njegov pokojni otac.

image

Elijah Blue Allman i supruga Marieangela King

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Elijah također navodi da se već tri puta podvrgao dobrovoljnom testiranju na droge u siječnju i svi su rezultirali negativnim rezultatima te otkriva da je čist od "nedozvoljenih supstanci" od 10. listopada 2023. godine. Još jedno ročište zakazano je za 29. siječnja.

Podsjetimo, 77-godišnja Cher je prvi put podnijela zahtjev za skrbništvo u prosincu, a samo nekoliko tjedana kasnije izjavila je da je Elijah nestao. Početkom siječnja, Elijah se pojavio na njegovom saslušanju i sudac je privremeno odbio Cherin zahtjev.

image

Cher, Elijah Blue i njegova supruga

Gvk/Bauer Griffin/Profimedia/Gvk/bauer Griffin/profimedia

King je u međuvremenu za Page Six u podužoj izjavi konstatirala da Cher ne bi trebala imati kontrolu nad odlukama svog sina jer ga je jednom bacila u "zatvorenu ustanovu" u Meksiku.

- Uvijek sam zagovarala trijeznost Elijah Bluea... Ono s čime se ne slažem su ustanove koje isključuju mene (njegovu ženu) iz Elijahovog liječenja i nade u oporavak. Ne sviđaju mi ​​se improvizirane, neetičke prevare i lažne rehabilitacije koje u potpunosti iskorištavaju obitelji u očajnim situacijama i nastoje lažno iskoristiti osiguravajuća društva za usluge koje nisu pružene - tvrdi Marieangela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 20:38