FATALNA MILICA

Srpkinja koja se udala za milijunaša požalila se fanovima: ‘Auto mi stoji u garaži jadan...‘

Srpska influencerica Milica Polskaya udana je za imućnog Kazahstanca, a živi vrlo luksuznim načinom života

Milica Polskaya

 Instagram/Milica Polskaya/

Srpska influencerica Milica Polskaya, koja je udana za imućnog Kazahstanca, otkrila je koji ‘problem‘ ima. Ona se, naime, svojim pratiteljima na Instagramu požalila da njezin luksuzni automobil uglavnom stoji u garaži.

"Auto mi stoji u garaži jadan, a ja kao i uvijek s vozačem", napisala je u opisu videa objavljenog na Instagram storyju.

image

Milica Polskaya

Instagram/milica Polskaya/

Fatalna Milica nedavno je odgovarala i na pitanja svojih fanova, pa je, među ostalim, otkrila i smeta li njezinom suprugu što je viša od njega kada nosi štikle.

"Ako on nema kompleks, zašto bih ga ja imala? Imala sam dečka koji je oko 183-185 cm, ne sjećam se. Uvijek me pitao koje štikle ću obući i gledao je da ne budem viša od njega. Ako muškarcu ne smeta, ne vidim problem", odgovorila je Milica, koja sa suprugom i njihovo četvero djece živi u Almatyju u Kazahstanu.

"Filip ide u peti, a Gosha u treći razred. Super im je. Staro društvo, predobra škola... Samo se ja hvatam za glavu jer im moram pomagati jako puno što se tiče učenja i domaćih zadataka, jako je naporno", ispričala je o obiteljskom životu.

Milica i njezin suprug žive jako raskošnim životom, a jednom je prilikom otkrila da na jednom katu imaju 15-ak soba, četiri kupaonice, garderobu, a treba im stići i lift. Imaju također i dva bazena, jedan unutarnji i jedan vanjski. Svog muža skriva kao zmija noge, a ako i podijeli neku njegovu fotografiju, najčešće mu prekrije lice.

image

Milica sa suprugom

Instagram/Milica Polskaya/

Milica je rođena u Boru, a zbog fakulteta se kasnije preselila u Niš. Tamo je 2010. pobijedila na izboru za Miss, a nakon pobjede, napustila je pravni fakultet i preselila se u Dubai. Tamo se posvetila modelingu, a zatim je radila i kao menadžerica u jednom klubu. Upravo tamo upoznala je ljubav svog života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 08:44