PAPRENO LJETOVANJE

Srpska influencerica o cijenama na našem otoku: ‘Ako misliš da si bogat, dođi na Hvar da se uvjeriš da si sirotinja!‘

Ana-Marija Bagdal svoje iskustvo s ljetovanja dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama

Ana-Marija Bagdal ljetuje na otoku Hvaru

 Instagram/dzokerova_zena

Srpska tiktokerica i influencerica Ana-Marija Bagdal ljetuje na otoku Hvaru. Na TikToku, na kojem je pod korisničkim imenom @dzokerova_zena, objavila je video o cijenama na ljetovanju i luksuzu kojem svjedoči.

image

Ana-Marija Bagdal o iskustvu s Hvara

Screenshot Instagram/ Džokerova žena/

„Ako nisi siguran koliko si siromašan, Hvar je odlična destinacija da provjeriš”, započela je video.

„Dakle, ako misliš da si bogat, da imaš normalnu plaću, da imaš natprosječnu plaću, dovoljno je da dođeš na Hvar da uvidiš da si sirotinja”, zastala je, pa nastavila.

„Doslovno si siromašan. Znači, sjedimo sinoć na koktelu, pored nas grupa klinaca, djece, srednju školu ako su završili. Naručili dvije flaše vina, degustiraju nešto, jedu grilane hobotnice, tuna steakove. Ja kao, druže, moram dići kredit za gin tonic”, opisuje luksuz kakav je doživjela.

image

Ana-Marija Bagdal o cijenama na Hvaru

Screenshot Instagram/ Džokerova žena/

„Ljudi na jahtama, jedrilicama, usidreni tako bleje, boli ih d*pe. Nula brige u životu. Hoću i ja. Želim imati to pa da se ne znam što dogodi. Ali ću imati više nego itko”, odlučna je Ana-Marija.

image

Tiktokerica o cijenama na Hvaru

Screenshot Instagram/ Džokerova žena/

„Ja znam da sam siromašna za Hvar”, glasio je komentar pratiteljice koja se osvrnula na to da ne mora doći na Hvar da to shvati.

„Da, Hvar je destinacija samo za bogataše. Ja imam prosječnu plaću 2000 eura i preskup je za mene”, napisao je korisnik TikToka u komentarima na video.

U ranijim videima s ljetovanja na Hvaru otkrila je da ljetuje u hotelu s punim pansionom za 565 eura s čime je zadovoljna jer ne mora konzumirati hranu izvan hotela i tako štedi, iako iz videa nije jasno koliko noćenja je uključeno u tu cijenu. Navela je kako večeru za dvoje u restoranima na Hvaru ne možete pojesti za ispod 70-80 eura. Cijena tura s brodom je minimalno 90 eura, a cijene koktela kreću se od 9 eura naviše. Navodi u videu da je priroda predivna, kao i plaže.

Ana-Marija u svojim videima i skečevima na TikToku osvještava generacijske razlike, predrasude i humorom potiče svoje gledatelje na drugačije i dublje razmišljanje o životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:36