UTJECAJNA ARMINKA

STIGLA DOSAD NAJLUĐA TEORIJA O UZROKU RAZVODA JOLIE I PITTA 'Za sve je kriva jedna Bosanka, zbog nje je Angelina dala nogu Bradu!'

 Getty Images / Getty Images

Premda u papirima za razvod, koje je Angelina Jolie predala prije tri dana, pod razlog lijepo pišu ‘nepomirljive razlike’, mediji i javnost ne prestaju tražiti krivca. Tako je Angelininoj odluci navodno kumovala britanska političarka bosanskog porijekla Arminka Helić, inače bliska glumičina suradnica i prijateljica.

Kako piše Daily Mail, Brad Pitt je navodno već ranije bjesnio na njihov odnos koji uključuje još jednu prijateljicu - Chloe Dalton. Helić i Dalton, koje su svojedobno bile savjetnice bivšeg ministra vanjskih poslova Williama Haguea, s Jolie su se upoznale i zbližile još prije pet godina. No, Angelina je stekla veliko povjerenje u njih i Helić je prošle godine imenovala predsjednicom svoje humanitarne organizacije JPDH (Jolie-Pitt-Dalton-Helić) koja se bavi problemima ženskih prava, od izbjeglištva preko zdravlja i obrazovanja do nasilja nad ženama.

Međutim, Brad je navodno bio vrlo nezadovoljan kakav utjecaj Helić ima na Jolie. ‘One su poput sekte. Bio je jako ljut na neke Arminkine odluke’, rekao je izvor. I Arminka i Chloe navodno su silno utjecale na svakodnevni život para, savjetujući ih oko svega - od djece do putovanja.

A odluke su navodno uključivale otpuštanje cijelog Pittovog sigurnosnog tima od kojih su neki radili za glumca i dvadeset godina.

Helić se smatra ključnom osobom u ‘timu Angie’, barem što se razvoda tiče.

Izvor je novinarki Daily Maila rekao da je Helić ‘pametna, snažna i posebno odana’ te da ima ulogu Angelinine ‘asistentice, savjetnice i najbolje prijateljice’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 16:03