GDJE RASTU OVAKVI FRAJERI?

ŠTO POKLONITI ZA GODIŠNJICU BRAKA KAD IMAŠ SVE NA SVIJETU? LJUBAV! Suprug Sofije Vergare oduševio romantičnom gestom

 REUTERS

Joe Manganiello ne samo da je zgodan, uspješan i odlično pleše nego je i super romantičan. Rijetko kad naleti se na takvog frajera, ali Sofiji Vergari je očito uspjelo.

Actors Joe Manganiello and Sofia Vergara arrive at the premiere of
REUTERS

Glumac hrvatskih korijena čije se pojavljivanje u Magic Mike XXL-u gledalo na 'repeat', ovih je dana proslavio prvu godišnjicu braka sa zgodnom glumicom.

Actor Joe Manganiello from
REUTERS

U razgovoru za nadolazeće izdanje časopisa Cosmopolitan izjavio je kako je Sofiju obradovao ni manje ni više nego knjigom koju je za nju napisao.

- Napisao sam joj knjigu kao poklon za našu prvu godišnjicu braka. Govori o tome kako smo se upoznali, o našem međusobnom udvaranju i slično. Napisana je na 40 stranica. Ja doista volim svoju ženu - rekao je romantični Joe novinarima Cosmopolitana i prisjetio se prilično klasičnog početka svoje ljubavne priče.

- Od prijatelja sam saznao da je slobodna, a broj sam nabavio od zajedničke kolegice Jesse Tyler Ferguson. Odletio sam u New Orleans i izveo ju na spoj - otkrio je 40-godišnji glumac kako je na prilično jednostavan način zaveo jednu od najseksepilnijih glumica današnjice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 04:18