DOMIŠLJATA WAGSICA

Supruga bivšeg nogometaša otkrila kako ga je dočekala nakon treninga: ‘Gore Burberry, a ispod ništa!‘

Par inače nerijetko dijeli svoje fotografije na društvenim mrežama, a umirovljeni nogometaš voli se pohvaliti suprugom

Abbey Clancy

 Virgin Media/Ferrari/Profimedia/Virgin Media/ferrari/profimedia

Abbey Clancy otkrila je tijekom podcasta "Therapy Couch" da je jednom pokupila svoga supruga Petera Croucha s treninga pritom noseći samo Burberry baloner kako bi ga nagovorila da se vrati kući, piše Daily Mail.

Naime, ova 37-godišnja manekenka je rekla da je ispod dizajnerskog kaputa bila u potpunosti gola, a istaknula je da je ova taktika odvlačenja muža s nogometnog travnjaka ‘‘jako dobro funkcionirala‘‘.

image

Abbey Clancy

-/Backgrid Usa/Profimedia/-/backgrid Usa/profimedia

- Lako me iznenaditi. Ako dođem kući, a ti nemaš odjeću na sebi, onda je to najbolje iznenađenje ikad - priznao je 42-godišnji nogometaš. Nadalje, atraktivna Abbey objasnila je kako je bilo vrlo jednostavno dovući muža kući.

Peter je tvrdio da mu Abbey nije priredila mnogo romantičnih iznenađenja, žaleći se da je "sva odgovornost na muškarcu" i to smatra problemom.

image

Peter Crouch i Abbey Clancy

Ian West/Pa Images/Profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Prepričala je da je pokušala povodom jednog njegovog rođendana unajmiti striptizetu za njega, no to se pokazalo katastrofalnim.

- Poludio je. Došla je jedna poveća striptizeta i pomislio je da svi gledaju u njega, pa joj je odmah rekao da ode. Nije skinula niti jednu čarapu - nastavila je Abbey, dok je Peter opisao cijelu situaciju.

image

Abbey Clancy

Justin Ng/Nurphoto Via AFP

- Bili smo u restoranu u Liverpoolu s hrpom nasumičnih ljudi i odjednom se pojavila striptizeta i počela se vrtjeti. U to vrijeme sam igrao za Liverpool i Englesku i svi su počeli snimati. Nisam htio ništa, pa sam joj samo dao nešto gotovine i zamolio je da ode - tvrdi Crouch.

Par inače nerijetko dijeli svoje fotografije na društvenim mrežama, a nedavno je ovaj umirovljeni nogometaš podijelio prekrasnu fotografiju svoje supruge na X-u.

Na slici Abbey pozira pored natpisa na ploči na kojem je pisalo "recept dana", a ispod je dopisano ‘‘WAG‘‘. Abbey je pokazala svoju nevjerojatnu figuru u kariranom kompletu, dok je nosila par crnih sunčanih naočala i izgledala glamurozno kao i uvijek.

image

Abbey Clancy

Tolga Akmen/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:23