JODIE MARSH

‘Susjedi me uhode, maltretiraju, čak su instalirali i kamere. Nije teško pogoditi zbog čega...‘

Žali se na ‘odvratno‘ postupanje policije tvrdeći da su njezine prijave o uznemiravanju ignorirane

Jodie Marsh

 Screenshot/instagram/

Engleska medijska ličnost Jodie Marsh je otkrila da je "užasnuta napustiti svoj dom" i strahuje za svoj život usred žestoke svađe sa svojim susjedima, za koje tvrdi da su je "uhodili i maltretirali".

Detaljno govoreći o najnovijem sporu, ova 45-godišnjakinja rekla je Daily Mailu da je pod istragom policije Essexa "zbog nepristojnosti" jer je izlazila iz kuće u toplesu.

Ipak, Marsh inzistira na tome da je bila na privatnom posjedu, na svom imanju Fripps Farm u Chelmsfordu, u Essexu, gdje vodi utočište za životinje, a snimku su zabilježile sigurnosne kamere njezinih susjeda, za koje tvrdi da su okrenute prema njezinu domu. Nadalje, Marsh tvrdi da su susjedi nadzirali njezinu imovinu i posjed te zlostavljali nju i njezino osoblje. Također tvrdi da je njezino imanje oštećeno, a dio ograde joj je srušen kako bi se omogućio bolji pogled na njezin posjed.

Marsh sada traži nalog za zaštitu od uhođenja protiv petero svojih susjeda. Naime, žali se na "odvratno‘" postupanje policije tvrdeći da su njezine prijave o uznemiravanju ignorirane. Ona je ponašanje policije nazvala "komičnim", otkrivajući da joj se mentalno zdravlje pogoršalo usred tekućeg spora te uzrokovalo da se osjeća "terorizirano i uznemireno".

- Moji susjedi surađuju kako bi mi uništili život i uhode me, ali policija ne shvaća moje pritužbe ozbiljno - objasnila je Marsh i upitala mora li uistinu umrijeti prije nego što policija poduzme nešto.

Inače, Marsh se posljednjih godina povukla iz središta pozornosti kako bi se usredotočila na svoje utočište gdje je okružena životinjama. Iako je zvijezda Big Brothera isticala to da nikada neće odbiti životinju u nevolji, otkrila je da troškovi vođenja posla mogu biti golemi.

Marsh je ranije ispričala kako se obratila OnlyFansu kako bi financirala renoviranje svoje farme, zaradivši 60 tisuća funti za izgradnju ograde na svom imanju.

- Prije nego što smo postali C.I.C (Community Interest Company), sve sam sama financirala i to sam napravila uz pomoć OnlyFansa. Samo perimetralna ograda za osiguranje životinja koštala je 60.000 funti pa sam to morala platiti OnlyFansom. Moje su grudi platile ograde, a također su isplatile i plaće osoblja - ističe Jodie Marsh.

Kako sada stvari stoje, gospođa Marsh treba prikupiti 16 tisuća funti mjesečno kako bi farma funkcionirala, a iako to zarađuje putem donacija, priznala je da je "teško" opstati kada se pojave dodatni troškovi. Dok je zaokupljena planiranjem financija svog centra za spašavanje, otkrila je da je ponosna što može odbaciti tipični stereotip da je glamurozni model ‘kučke‘.

- Kad sam tek postala poznata, bilo je prilično dobro dokumentirano da sam išla u privatnu školu i da sam bila jako pametna, pa mislim da su ljudi koji me poznaju od početka uvijek znali da imam mozga. Mnogi su me mrzili i ispitivali "zašto vadi sise, a pametna je". Jednostavno je: vidjela sam to kao najbrži način da zaradim mnogo novca - objasnila je Marsh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 14:35