DRUGA PRINOVA

Tamara Ecclestone cijelo ljeto skrivala tajnu, nitko nije slutio da će Bernie opet postati djed

Uzbuđen sam što sam opet postao djed. Tamara je rodila curicu u istoj bolnici u kojoj se rodio moj sin, potvrdio je B. Ecclestone
Tamara Ecclestone s obitelji
 Instagram

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone (35), čiji su roditelji Slavica i Bernie Ecclestone, rodila je djevojčicu u bolnici u Švicarskoj, otkriva Daily Mail.

Kći bivšeg vlasnika Formule 1 i bivšeg hrvatskog zeta po drugi put je postala majka prije tjedan dana u jednoj bolnici blizu Berna.

Ona i suprug Jay Rutland, roditelji petogodišnje Sophije, curicu su nazvali Serena.

Ponosni djed Bernie potvrdio je vijest za britanski list.

- Jako sam uzbuđen što sam opet postao djed. Tamara je rodila malenu djevojčicu u istoj bolnici u kojoj se rodio moj sin Ace. Mama i beba se osjećaju odlično. Nazvali su je Serena i već su se šetali po Gstaadu, otkrio je.

Tamara i njezina sestra Petra još proljetos su pobjegle od lockdowna i pandemije koronavirusa u Velikoj Britaniji, odnosno SAD-u, u Hrvatsku. U lipnju su krstarile našom obalom na jahti svoga oca i uživale u čarima dalmatinske obale. Na Instagramu je Tamara podijelila pregršt fotografija sa Jadrana, no pažljivo je pozirala ne želeći otkriti trudnički trbuščić. Tek su u kolovozu britanski mediji snimili Tamaru kako miluje trbuščić, ali ni tada nije bilo potvrde da je trudna.

Nakon Hrvatske krajem lipnja ona je s obitelji otputovala za Švicarsku gdje se pripremala za drugu bebu.

U poznatom skijalištu u Gstaadu njezin otac posjeduje vilu, gdje je Tamara sa suprugom i kćerkicom Sophijom pronašla utočište. Bila je to idealna prilika da posjeti svoga polubrata Acea koji se rodio 5. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 08:38