NOVA LJUBAV

Tražila je vilu od 145 mil. $, a onda je pronašla utjehu: Problematična dizajnerica nakon razvoda ljubi susjeda!

‘Josh je u početku bio samo prijatelj‘, otkrio je izvor blizak bivšem paru

Kevin Costner i Christine Baumgartner

 Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia

Bivša supruga Kevina Costnera, Christine Baumgartner, službeno je krenula dalje nakon njihova turbulentnog razvoda.

49-godišnja dizajnerica torbica pronašla je novu ljubav s financijašem Joshom Connorom, koji je bio susjed i prijatelj bivšeg para, doznaje magazin People.

"Josh je u početku bio samo prijatelj", rekao je njezin prijatelj i dodao: "Christine se voli družiti s njim. On je razvedeni otac i razumije kroz što ona prolazi."

S obzirom da su oboje prošli slične životne situacije, zbližili su se dok su sve češće razgovarali "o oceanu i životu na plaži".

"To je nešto što Christine čini sretnom", dodao je prijatelj.

image

Christine Baumgartner

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

U srpnju su Connor i Baumgartner zajedno bili na odmoru na Havajima dok su ona i Costner još bili upleteni u gorku brakorazvodnu parnicu. Na paparazzo fotografijama moglo ih se vidjeti kako zajedno šeću plažom, no izvor je zanijekao da su tada bili u ljubavnoj vezi.

"Oni su već godinama dobri prijatelji", rekao je izvor.

Otprilike mjesec dana kasnije, 68-godišnja zvijezda filma “Tjelohranitelj” tvrdila je na sudu da mu je “novi dečko” bivše supruge dao 20.000 dolara u gotovini, te je dodao da joj ne bi trebao plaćati više od 129.000 dolara mjesečno za alimentaciju s obzirom na njezinu financijsku situaciju.

Međutim, Baumgartner i njezin odvjetnik zanijekali su da je hodala s Connorom tijekom njezina svjedočenja na sudu.

Podsjetimo, Costner i Baumgartner, koji zajedno imaju troje djece, konačno su se razveli u rujnu. Iako su detalji sporazuma ostali tajna, izvori su rekli da će iz braka izaći bogatiji nego što je to isprva bilo najavljeno predbračnim ugovorom.

“Kevin i Christine Costner došli su do prijateljskog i dogovorenog rješenja svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak”, podijelili su predstavnici bivšeg para u zajedničkoj izjavi za Page Six.

Kevin Costner navodno je nakon toga počeo hodati s pjevačicom Jewel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:52