KARTE ZA 10 DOLARA

Trebala je to biti turneja života ‘najslavnije guze svijeta‘, a sve se pretvorilo u debakl: ‘Molim te, otkaži...‘

Lopez je najavila turneju u veljači, a zatim u ožujku potiho otkazala sedam nastupa

Jennifer Lopez

 Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Čini se da prodaja ulaznica za nadolazeću turneju poznate pjevačice i glumice Jennifer Lopez nije išla prema planu. Izvori iz tvrtke Live Nation, koja je promotor događaja, tvrde da su se održavali sastanci na kojima se predlagalo otkazivanje svih 30 datuma koncerata, kako se pjevačica ne bi osjećala posramljeno zbog nastupa u praznim arenama, prenosi Daily Mail.

“This Is Me... Live The Greatest Hits” turneja koju je najavila u veljači, označava njen službeni povratak nakon petogodišnje pauze od posljednje turneje na kojoj je zaradila više od 50 milijuna dolara. Sljedeći mjesec kreće na niz nastupa diljem Sjeverne Amerike povodom svog devetog studijskog albuma “This is Me... Now.”.

Iako je preostalo samo još par tjedana do početka turneje, jasan je nedostatak interesa publike zbog čega su za koncerte u gradovima poput Denvera, Colorada i Oklahome ostali prazni redovi sjedala. Istovremeno se karte na stranicama Seat Checker i Ticketmaster preprodaju za samo 10 dolara. Izvori iz Live Nationa tvrde da su pjevačica i njen menadžer Benny Medina svejedno odbili otkazati turneju.

- Prije nekoliko tjedana Live Nation sastao se s njenim menadžerom kako bi predložili otkazivanje turneje. Budući da su on i Jennifer Lopez toliko nepokolebljivi u odluci da se nastupi moraju održati, sve se nastavlja po planu - tvrde izvori.

Medina je potaknuo Lopez da napravi svoj najnoviji album, u kojem je glavna tema obnavljanje njene veze s glumcem Benom Affleckom nakon dva desetljeća. Izvori koji su komentirali situaciju za Daily Mail smatraju da je nezainteresiranost publike posljedica njezine pretjerane eksponiranosti.

- Previše se izložila. Prvo je bila njena udaja, zatim beskonačni medeni mjesec, onda film i izdavanje albuma. Sad joj je Benny dopustio da ode na veliku turneju - rekli su.

Njen bivši publicist, Rob Shuter, spomenuo je iste razloge tijekom intervjua za New York Post, govoreći da je pogriješila jer misli da je ljudima još uvijek stalo do ljubavne priče s Affleckom.

- Jennifer je uvijek bila marketinški i PR genij, ali njena najveća pogrešna procjena je što još uvijek misli da svijet zanima njihova ljubavna priča. Nitko više ne mari za Bennifer, svijet je krenuo dalje - objasnio je.

image

Jennifer Lopez

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Drugi izvor iz Live Nationa rekao je da su razgovori s Medinom bili pokrenuti kako bi se spriječila sramota nastupa u areni punoj praznih sjedala. Unatoč tome, tvrde, Lopez je imala previše ponosa da bi otkazala turneju. Treći izvor je također potvrdio da su se sastanci održali, dodajući da pjevačica jedva čeka vidjeti svoje obožavatelje na koncertima.

Lopez je najavila turneju u veljači, a zatim u ožujku potiho otkazala sedam nastupa zbog spore prodaje karata. Istovremeno je dodala nove datume za Miami, Toronto i New York. Nedugo nakon toga, turneju je preimenovala u “This Is Me... Live The Greatest Hits” kako bi privukla pažnju obožavatelja, iako se u početku planirala usredotočiti samo na najnoviji album.

Iako su karte za mnoge nastupe još uvijek dostupne, koncerti na lokacijama Newark, New Jersey, Toronto i Montreal su rasprodani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 20:47