PRODUCENT JE LEONARDO DICAPRIO

U HRVATSKU STIŽE I CHRISTIAN GREY? Zvijezda filma '50 nijansi sive' dio je postave filma o Robinu Hoodu koji će se snimati u Dubrovniku

 Getty Images / Getty Images

Nakon što je prije dva mjeseca objavljena vijest da će se filmski spektakl 'Robin Hood: Origins' snimati u Hrvatskoj, pojavljuju se brojni detalji o filmskoj ekipi koja će sudjelovati u tom projektu.

Već tada je objavljeno da je producent filma Leonardo DiCaprio, da je jedan od glumaca Jamie Fox, a Dubrovački dnevnik sada piše da u Hrvatsku stiže i Jamie Dornan, publici poznatiji kao Christian Grey iz filma '50 nijansi sive'.

Kako pišu glavna zvijezda filma bit će Taron Egerton, javnosti je poznatiji kao glavni glumac prošlogodišnjeg filmskog hita Kingsman. Eve Hewson koja je glumila u prošlogodišnjem filmskom hitu 'Bridge of Spies' Stevena Spielberga utjelovit će djevu Marian.

Dubrovnikom bi navodno mogao prošetati i oskarovac Benicio del Toro, no to još nije sigurno.

Inače, prema ranijim napisima, cijeli Dubrovnik u filmu će predstavljati Nottingham, a Revelin bi predstavljao dvorac u Sherwoodskoj šumi. Snimanje filma najavljeno je za siječanj i veljaču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 19:15