LUDE SEDAMDESETE

UDOVICA LEGENDARNOG KOMIČARA OTKRILA SOČNE DETALJE 'Odveo je i Marlona Branda u krevet. Povalio bi i radijator kad je uzeo dovoljno kokaina'

Richard Pryor i Marlon Brando
 Profimedia, Hollywood Archive

Jedan od najutjecajnijih američkih stand up komičara i glumac Richard Pryor vodio je sedamdesetih buran holivudski život koji je uključivao puno alkohola, droge i seksa. Kako je nedavno otkrila njegova posljednja supruga Jennifer Lee, u krevetu nije birao, spavao je s muškarcima i ženama, a na listi slavnih imena našao se i Marlon Brando.

Jennifer je potvrdila navode o Pryoru i Brandu koje je u intervjuu za Vulture iznio Quincy Jones. Legendarni američki producent i glazbenik rekao je da bi ‘Brando povalio bilo što, ali baš sve, čak i poštanski sandučić… Jamesa Baldwina, Richarda Pryora, Marvina Gayea...’ Naravno, njegova je izjava izazvala burne reakcije.

Glumica i producentica Lee rekla je TMZ-u da se Pryor uopće ne bi sramio Quincyjevih komentara. Kaže da je komičar uvijek bio otvoren što se tiče svoje biseksualnosti, a privatni je život opširno dokuemntirao u dnevnicima. Otkrila je i da ih krajem godine planira izdati.

Pryorovu avanturu s Brandom je komentirala: ‘Pa bile su sedamdesete! Droge još uvijek nisu bile najveće zlo, posebno Quaalude (sedativ i hipnotik). Ako ste uzimali dovoljno kokaina, povalili bi i radijator i poslali mu cvijeće sljedeće jutro.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 02:30