CANDICE SWANEPOEL

'UMJESTO DA PLJUJETE PO NAMA, RADIJE SE EDUCIRAJTE' Victorijina anđelica odbrusila dežurnim kritičarima kojima su na piku majke

 Getty Images

Južnoafrička manekenka i jedno oz zaštitnih lica modne kuće Victoria's Secret Candice Swanepoel prvoga sina rodila je početkom listopada ove godine, a kao novopečena majka već se susrela s brojnim predrasudama, zlim jezicima i osudama potpunih stranaca.

Najviše su je, kaže, razočarali i naljutili negativni komentari na račun dojenja u javnosti, a kako bi im stala na kraj, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj to i sama radi.

'Žene koje hrane svoju djecu na najprirodniji i najljepši mogući način na svijetu sustavno se vrijeđaju, omalovažavaju, čak i izbacuju s javnih mjesta. Nebrojeno puta su me upozorili da bih se trebala barem pokriti, ili još gore, sramiti jer sina dojim izvan svoja četiri zida, ali tim istim licemjernim ljudima nimalo nije smetalo vidjeti me u toplesu u nekom modnom časopisu. Dojenje nije seksualna stvar', objasnila je 28-godišnja Candice.

Dežurnim kritičarima savjetovala je da se radije educiraju o važnosti dojenja za zdravlje bebe, ali i majke.

Manekenka je sina, kojemu je dala ime Anacã, dobila s brazilskim modelom, 34-godišnjim Hermannom Nicolijem. Par je u vezi već deset godina. Zaručili su se u svibnju, ali datum vjenčanja navodno još nisu odredili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:34