NE ŽELI U SEBI NIŠTA TOKSIČNO

'VADITE IH VAN!' U strahu za vlastiti život glumica smanjila grudi, bojala se da će joj implantati eksplodirati i otrovati je

 Getty Images / Getty Images

Iako joj je dugogodišnja želja bila imati veće grudi što je i ostvarila ugradnjom implantanata, s vremenom se ostvarenje sna Nicole Kidman pretvorilo u noćnu moru, piše Radar Online.

Naime, glumica se prestrašila mogućnosti da bi implantanti mogli eksplodirati, da bi se mogla razboljeti ili otrovati, pa je implantante odlučila izvaditi.

- U svom tijelu ne želi imati ništa toksično - rekao je izvor.

Plastični kirurg, doktor Anthony Youn, komentirao je da glumica i dalje izgleda odlično, bez obzira na implantanti.

- Otkako je povećala grudi, bila je u strahu da će se implantanti rasprsnuti i početi ju trovati. Koliko je bila upoznata sa svime, bila je uvjerena da će eksplodirati - tvrdi izvor.

Najviše se brinula nakon što je pročitala o slučaju Yolande Foster, zvijezde showa 'The Real Housewives of Beverly Hills', koja je javno ispričala kako su joj implantati 'plutali' tijelom pa ih je izvadila. Operaciju uklanjanja dokumentirala je i u spomenutom realityju.

Nicole, koja je u braku s Keithom Urbanom s kojim ima kćeri Sunday Rose (8) i Faith (5), ima veliki strah od smrti otkako joj je u rujnu 2014. godine preminuo otac Anthony.

Boji se da će njezine djevojčice ostati bez majke.

- Želi ostarjeti, imati sjede, vidjeti kćeri u vjenčanicama i dočekati unuke - kaže izvor.

MELBOURNE, AUSTRALIA - JUNE 13:  Actress Nicole Kidman attends the Celebrate Life Ball at Grand Hyatt Melbourne on June 13, 2014 in Melbourne, Australia.  (Photo by Scott Barbour/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

MELBOURNE, AUSTRALIA - JUNE 13:  Actress Nicole Kidman and Keith Urban attend the Celebrate Life Ball at Grand Hyatt Melbourne on June 13, 2014 in Melbourne, Australia.  (Photo by Scott Barbour/Getty Images)
Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:33