ŽIVOT PROTKAN TRAGEDIJAMA

VIDEO Kontroverzna glumica žali što je doživjela 76 godina: 'Voljela bih da me netko ubije'

 Screenshot

Eva Ras jedna je od najkontroverznijih srpskih glumica koja se zadnjih godina češće pojavljivala u realityjima nego u predstavama. No njezina iskrena izjava koju je dala za srpski portal Clip mnoge je iznenadila. Na pitanje novinara što misli o čestim napadima na ulicama, ubojstvima i ostalim lošim događajima glumica je dala jedan sasvim neočekivan odgovor.

- Ja bih voljela da mene netko tako ubije na ulici pa da se završi komedija - izjavila je.

Novinara je zanimalo zašto tako razmišlja.

- Nikad nisam planirala imati 76 godina. Zbog svih tragičnih događaja u svom životu već odavno nemam želju biti živa, ali ja sam pobožna i ne mogu se objesiti. Tako da bih bila zahvalna da me neki patološki tip sačeka i upuca - objasnila je glumica bez imalo ustručavanja.

Kada Eva govori o tragičnim događajima koji su obilježili njezin život misli na smrt svog supruga Radomira Stevića Rasa, slikara i vlasnika kazališta u kojem je bila zvijezda, a izgubila je i svoje jedino dijete, kćer Krunu, koja je imala samo 24 godine kada je preminula u Parizu. Tamo je studirala.

- O uzrocima njezine smrti pričalo se svašta, ali ništa nisam htjela komentirati. Ono što mi nitko ne može osporiti jest da je Kruna bila najmlađa srpska spisateljica koja je od sedme do dvanaeste godine objavila tri književna djela - govorila je Eva.

U intervjuima često ističe da otkako je izgubila svoje voljene jedva čeka umrijeti. Pored svih ovih tragičnih događaja, Eva je i sama oboljela od raka s kojim se uhvatila u koštac i uspjela ga pobijediti.

Njezine neobične izjave tako su s godinama postale sastavni dio njezine osobnosti, pa ono što govori pred kamerama mnoge više ni ne iznenađuje.

Svjetsku slavu postigla je ulogom u filmu Dušana Makavejeva 'Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT' koji je objavljen 1967. godine, a tijekom karijere nagrađena je brojnim nagradama kako u Srbiji, tako i u svijetu.

Izjavu glumice možete pogledati OVDJE.

Rijeka, 140510.
Na fotografiji: Glumica Eva Ras.
Foto: Zeljko Sop / CROPIX
Zeljko Sop / CROPIX / CROPIX

Rijeka, 140510.
Na fotografiji: Glumica Eva Ras.
Foto: Zeljko Sop / CROPIX
Zeljko Sop / CROPIX / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:49