SEDAM NAJDUŽIH MINUTA

VIDEO: Novinar radio intervju s deset slavnih osoba u 90-ima. S njih devet sve je prošlo savršeno, ali deseti mu je priredio - pakao!

 screenshot

Pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća Jerry Lewis bio je jedan od najpoznatijih i najbolje plaćenih holivudskih glumaca. Proslavio se suradnjom s Deanom Martinom, a hitove je nastavio nizati i nakon što se razišao s njim.

Jedno od Lewisovih najuspješnijih autorskih ostvarenja je 'Luckasti profesor' u kojem su gledatelji mogli uživati u njegovom apsurdnom humoru i poigravanju društvenim vrijednostima.

Dovoljno je reći da je on nešto poput Jima Carreya svoga vremena, sredinom 20. stoljeća bio je jedan od vodećih komičara.

Novinari portala The Hollywood Reporter ove su godine radili intervju sa slavnim 90-godišnjacima koji su i dalje vitalni i ne odustaju od posla, a među njima je i Lewis. Novinar koji je s njim radio intervju prisjetio se kako je imao loš osjećaj kad je njihov razgovor u pitanju čim je ušao u njegovu kuću.

Naime, komičar je tada gledao TV sa slušalicama na ušima i djelovao je jako ljuto.

- Već sam bio upoznat s njegovom teško reputacijom, a znao sam i da je control freak - prisjetio se novinar.

Dok su se pripremali za intervju Lewis se žalio na količinu opreme po njegovoj kući i broju asistenata, a smetalo mu je i kako je postavljeno snimanje.

Iako je požurivao intervju, kad su sat vremena kasnije sjeli jedan nasuprot drugoga, Lewis je bio potpuno nekooperativan.

Zaključak novinara je da je intervju bio koliko čudan toliko i smiješan i jedan od najtežih koji je odradio u 2016. godini.

- Jedno je sigurno. Lewis je itekako vitalan i posvećen, posvećen tome da bude težak do kraja - kaže.

A o čemu je točno riječ, pogledajte u ovom urnebesno smiješnom videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 10:48