PROVOKATIVNI SPOT

Wanda Nara u seksi izdanju miluje haubu Ferrarija: ‘Novac, novac, cure žele samo novac...‘

Na predstavljanje spota došla je u društvu supruga, nogometaša Maura Icardija, i majke Nore

Wanda Nara

 Screenshot YouTube

Lijepa argentinska manekenka, voditeljica i nogometna agentica Wanda Nara (37) ponovno se našla u središtu pozornosti! Ovog je puta riječ o njezinom novom spotu za pjesmu ‘Novac‘, a zarazni ritam i seksi kostimi njezine obožavatelje ne ostavljaju ravnodušnima. "Novac, novac, djevojke žele samo novac. Nitko se više ne zaljubljuje u mene, nitko me ne izdaje" - glase stihovi njezinog novog hita.

Na predstavljanje spota došla je u društvu supruga, nogometaša Maura Icardija, i majke Nore.

Kako je i sama rekla, videospot je bio itekako vruć, ‘ali odlučila ga je malo ublažiti‘. Također je otkrila da su svi tekstovi njezinih pjesama njezini vlastiti i autobiografski. Ovo joj je treća pjesma, nakon dva singla ‘Bad Bitch‘ i ‘O bicho vai pega‘, koji su postigli uspjeh kod publike.

U videospotu može je se vidjeti u boksačkom ringu, gdje se suočava s drugom ženom. Mnogi pretpostavljaju da time aludira na argentinsku glumicu Chinu Suarez, koja je imala navodnu aferu s nogometašem Galatasaraya.

"Sviđa li ti se kakva sam? Voliš li me kopirati, ljubavi?", spominje u spotu u kojem se, među ostalim, pojavljuje u seksi izdanjima i miluje haubu Ferrarija.

"Slušaš ono što se ovog ljeta najviše traži. Wanda Nara... Novac, novac. Cure žele samo novac. Novac. Cure samo broje novac. Novac... Nitko mene ne izdaje. Izdaje. Ja sam mamica koja kontrolira. Koja kontrolira... Gledaju me. Kopiraju me? Kopiraju me? Kopira me. Gleda me. Gleda me. Dodiruje me. Uzdiše. Uzdiše. Uzdiše. Uzbuđuje se. I dalje naplaćuje. Naplaćujem svoju. Naplaćujem svoju. Naplaćujem svoju... Ako me zaprose, udat ću se bez problema. Žele me jer znaju da sam dobra... Zarađujem sama otkad sam bila mala. Novac. Novac. Cure samo žele novac...", otprilike glase stihovi njezine nove pjesme, koju možete pogledati u nastavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 15:03