UVRNUTIJE NE MOŽE

ZA BRANGELININ RAZVOD IPAK JE KRIVA TREĆA OSOBA? Novi dokumentarni film otkriva bizarne detalje, sve je uništio jedan od najbližih članova obitelji?

 Getty Images

Ian Halperin, kanadski istraživački novinar i pisac, u novom projektu, dokumentarnom filmu 'Broken: The Incredible Story of Brangelina', razotkrit će, kaže, prljave detalje iz privatnog života Angeline Jolie i Brada Pitta.

Kontroverzni Kanađanin tvrdi kako je u tajnim razgovorima, koje je mjesecima vodio s ljudima bliskima holivudskoj glumici, saznao pravi razlog njezina bračnog brodoloma.

Getty Images

- Tu vezu uništila je treća osoba - Angelinin brat, 43-godišnji James Haven. Njihova bolesna bliskost doslovce je izludila Brada koji nije imao izbora nego supruzi postaviti ultimatum - ili James, ili on. Očito je koga je Jolie izabrala - tvrdi Halperin.

Dodaje kako je Haven živio sa supružnicima, što se Pittu navodno nimalo nije sviđalo.

- Njihova djeca već su imala dovoljno dadilja, James je bio višak - otkrili su novinaru prijatelji bivših supružnika.

O bizarnoj bliskosti Angeline i Jamesa, koja, tvrde pojedinci, graniči s incestom, počelo se šuškati još 2000. kad su se brat i sestra sočno poljubili u usta na crvenom tepihu, a sve su ovjekovječili fotografi.

- Naravno da je tad sve izgledalo kao marketinški trik koji je itekako upalio, ali zagrebete li malo ispod površine, štošta ćete pronaći. Za detalje ćete se ipak morati strpiti do premijere filma - rekao je Ian Halperin za američke medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 20:30