ŽELI BITI BIANCA?

Zabrinuti obožavatelji napali Kim Kardashian: ‘Što to radiš?! Zašto pokušavaš izgledati kao Kanyeova žena?‘

Unatoč tome što reality zvijezda ne simpatizira Censori, družile su se tijekom Kanyeovog partyja povodom izlaska albuma ‘Vultures‘

Kim Kardashian i Bianca Censori

 Screenshot/instagram/

Mediji i javnost nekoliko su puta već osudili kontroverznu Biancu Censori, suprugu problematičnog Kanyea Westa, da svojim odjevnim kombinacijama imitira reperovu bivšu ženu, Kim Kardashian. Također, pojavile su se i tvrdnje da Kanye želi svoju trenutačnu suprugu "pretvoriti" u 43-godišnju ikonu reality showova, no ovog puta, uloge su obrnute.

Naime, izgleda da Kim crpi modnu inspiraciju od Biance Censori, prenosi Page Six.

Osnivačica SKIMS-a u ponedjeljak je na Instagramu pokazala svoju figuru u predimenzioniranoj smeđoj bundi u kombinaciji s crnim tajicama i cipelama na visoku petu koje idu u špic. Baš kao i Censori, nije imala problema s pokazivanjem svojih atributa. Da stvari budu još očitije, čak je i zalizala kosu poput kontroverzne Australke te se skrivala iza sunčanih naočala.

- Kim Censori?! Što to radiš?! - zbunjeni su obožavatelji pisali u komentare.

- Zašto pokušava izgledati poput Kanyeove supruge? - upitao je jedan komentator, implicirajući na detalje od krzna koje Bianca često uključi u svoje modne kombinacije.

image

Bianca s neizbježnim krznenim detaljima

Vendetta/nacer Aissaoui/best Image/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vendetta/nacer Aissaoui/best Image/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prema fotografijama, u subotu je Bianca izašla u s Kanyeom u velikoj smeđoj bundi, crnim tajicama i štiklama, a sa sobom su poveli i North, 10-godišnju kćer repera i Kardashian.

image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, ovaj je izgled bio promjena u odnosu na njezine uobičajene modne kombinacije jer je Kardashian navodno rekla svom bivšem suprugu da joj se ne sviđa način na koji se manekenka odijeva u blizini njihovo četvero djece.

image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Kim je zamolila Kanyea da ne dopušta Bianci da oskudno oblači u blizini njihove djece. Uistinu je iznenađena što je Kanye dopustio svojoj ženi da takva napušta kuću - rekao je izvor za Daily Mail.

image

Bianca Censori i Kim Kardashian

Screenshot X/

Unatoč tome što reality zvijezda ne simpatizira 29-godišnju Censori, družile su se tijekom Kanyeovog partyja povodom izlaska albuma "Vultures" u San Franciscu ranije ovog mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 13:13