GAZZA OPET ŠOKIRA

‘Zagrlio sam Margaret Thatcher i osjetio nevjerojatno seksualno uzbuđenje. Odjurio sam na WC‘

Nakon susreta je, kaže, otišao u toalet Downing Streeta i ondje si olakšao muke. Njegova je priča razbjesnila producente emisije

Paul Gascoigne

 Fameflynet.uk.com/Splash_/Profimedia/Fameflynet.uk.com/splash_/profimedia

Bivši engleski nogometaš Paul Gascoigne, večeras će za Channel 4 i njihovu reality emisiju ‘Scared Of The Dark‘ otkriti svoju vulgarnu ispovijest o upoznavanju s Margaret Thatcher.

Emitiranje počinje u 21 sat, a Gascoigne u njoj otkriva prljavu tajnu iz listopada 1990. godine, kada je Margaret Thatcher bila prva britanska premijerka. Pozvala je englesku reprezentaciju u Downing Street nakon njihovog sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu tog ljeta u Italiji.

Gascoigne je sudionicima emisije Scarlett Moffatt i bivšem boksaču Chrisu Eubanku priznao da se uzbudio nakon susreta s političarkom. Rekao je i da je nakon toga otišao u toalet kako bi "izvršio seksualni čin na sebi".

- Želiš li seksi priču? Ovdje se mogu uvaliti u nevolju. Kad sam otišao u Downing Street, zagrlio sam Maggie Thatcher, rekao im je nastavljajući s vulgarnim komentarima kako ga je ostavila u "uzbuđenom stanju".

Eubanka je njegova priča razbjesnila, pa je otišao u drugu sobu kako bi podijelio svoja razmišljanja i nezadovoljstvo s producentima.

- Ne poznajem Gazzu i ne želim znati Gazzu jer je sve to sranje. Drzak je. On je legenda, no ovo nije legendarno, zaključio je ljutito.

Reality emisiju ‘Scared Of The Dark‘ vodi Danny Dyer, a u njemu osam poznatih natjecatelja mora živjeti u mraku osam dana.

Više od tisuću ljudi već se prethodno žalilo na drugu emisiju Channela 4 pod nazivom ‘Naked Education‘. Emitira se u 20 sati i prikazuje odrasle koji poziraju goli pred djecom.

Ostali programski sadržaji također su kritizirani kao groteskni, a najčešće su u pitanju emisije ‘Me And My Penis‘, ‘Dogging Tales‘ i ‘My First Threesome‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 19:18