MUKE PO GALLAGHERU

Zaluđena obožavateljica slavnog rockera progoni po Europi: ‘Ja jedem Pringles, a ona mi divlja pred hotelskom sobom‘

Dolazi na svaki njegov nastup, radi seksualno sugestivne pokrete svaki puta kada je pogleda i svađa se s njegovim osiguranjem

Noel Gallagher

 Avalon/Avalon/Profimedia

Noel Gallagher (54), zvijezda rock benda High Flying Birds, otkriva kako ga jedna djevojka progoni po cijeloj Europi. Dolazi na svaki njegov nastup, radi seksualno sugestivne pokrete svaki puta kada je pogleda i svađa se s njegovim osiguranjem ispred hotelske sobe. Morao je umiješati i policiju.

U podcastu svog prijatelja Matta Morgana, Gallagher je rekao da ga stalkerica prati po svuda.

- Poslije koncerta sam potpisivao stvari za obožavatelje i razgovarao sam s njom, a onda sam je primijetio na sljedećem koncertu, zatim na svirci, a nakon toga je pokušavala ući u backstage.

Pokušala mu ući u sobu

Jednom je prilikom, nakon vraćanja s nastupa, čuo da mu netko kuca na vrata hotelske sobe, pogledao je kroz špijunku i vidio kako je to ista ta djevojka koju vidi na svakom nastupu i koja čini sugestivne pokrete rukama. Nije otvarao vrata sobe, a ona je zbog toga postajala sve bjesnija. Poslao je poruku svom zaštitaru i tada čuo svađu.

- Svađali su se, zatim ju je hotelsko osiguranje odvelo, a onda je policija došla u hotel. Za to sam vrijeme jeo Pringles, opisuje Gallagher, no nije rekao kada se točno incident dogodio.

Čekala ga u kafiću preko puta hotela

Policija je imala ovlasti premjestiti je iz hotela jedino u slučaju da još uvijek stoji ispred sobe. Gallagher opisuje kako je nakon odlaska policije otišao spavati u nadi da će ona otići do jutra. Ujutro se šalio s čuvarom, a njemu nije bilo jasno o čemu se točno radi, no potvrdio je kako se djevojka nalazi u kafiću preko puta, sjedi kraj prozora i radi iste sugestivne pokrete rukama.

Ovaj događaj zbio se nakon što je Noel prošlog mjeseca otkrio da se preselio u hotel Claridge's zbog toga što se u njegovoj kući pokvarilo grijane. Zvijezda je sa svojom suprugom Sarom McDonald (50) i djecom Donovanom (14) i Sonnyjem (11) rezervirala sobu u hotelu s pet zvjezdica gdje noć stoji 14.000 funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 10:02