IDEALNO ZA INSTAGRAM ZVIJEZDE

Zavirite u luksuzni resort za kojim luduju bogati tinejdžeri iz cijelog svijeta!

 Instagram

Na Phuketu, jednom od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta, nalazi se luksuzni Kata Rocks resort za koji neki od najbogatijih tinejdžera na svijetu čekaju u redu za boravak. To ni ne čudi s obzirom na minimalistički glamur, bazene iz snova i sve ostale popratne sadržaje kojim obiluje, piše Daily Mail.

Svi oni koji dočekaju svoj red za posjet ovom raju na Instagramu se hvale fotografijama prema kojima je jasno zašto je odabrana klijentela 'pala' na ovo mjesto.

A photo posted by Kata Rocks (@katarocksphuket) on

Hotel vrijedan 100 milijuna dolara otvoren je prošle godine u studenom, a zamišljen je kao pokretač promjena turizma u ovoj egzotičnoj zemlji. Apartmani s pet zvjezdica moderno su opremljeni po uzoru na super jahte, a u hotelu ih je sveukupno 43.

Hotel je kao stvoren za Instagram zvijezde koje se žele pohvaliti luksuznim stilom života, a svim gostima dostupni su spa tretmani, dok im se ispunjava svaka želja koju mogu zamisliti. Primjerice, turisti mogu uživati u osami ili pikniku na plaži uz osobnog kuhara pod zvijezdama, a oni koji žele tulumariti mogu i to jer će ih zabavljati najveća svjetska DJ imena. Cijena noćenja u jednom od najjeftinijih apartmana uz doručak je 520 dolara.

Hotel je posjetio i Bear Grylls, britanski marinac koji je najpoznatiji po emisijama u kojima nas uči kako preživjeti u divljini.

A photo posted by Kata Rocks (@katarocksphuket) on

- Ljudi su navikli vidjeti me kako jedem najodvratnije stvari da bih ostao živ, ali kad se želim odmoriti s prijateljima, Kata Rocks je idealno mjesto - izjavio je Bear jednom prilikom.

A photo posted by Kata Rocks (@katarocksphuket) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 11:33