‘ANGRY‘ SYDNEY

Zavladala je euforija kad se najpopularnija plavuša današnjice pojavila u seksi izdanju, uz bok kultnim rokerima

Napokon je otkriveno što je mlada zvijezda, poznata po sjajnom modnom stilu, snimala ovoga ljeta na ulicama Los Angelesa

Sydney Sweeney u spotu Angry

 /Youtube/screenshot

- Bila sam u šoku kada su mi ponudili da se pojavim u spotu. Odmah sam nazvala obitelj - rekla je američka glumica Sydney Sweeney na londonskoj press konferenciji povodom objave video-spota za singl Rolling Stonesa "Angry" i najave njihova novog albuma "Hackney Diamonds" - To je najveća stvar ikad. Nisam imala pojma da će to biti prvi singl s albuma. Svidjela mi se pjesma, odmah sam je zapamtila.

image

Sydney Sweeney na predstavljanju albuma Hackney Diamonds

Dave Hogan/hogan Media/Shutterstock Editorial/Profimedia/Dave Hogan/hogan Media/shutterstock Editorial/profimedia

Video-spot objavljen u srijedu, sniman je ovoga ljeta u Los Angelesu. U vrijeme snimanja nagađalo se da se zvijezda TV-serija "Euforija"i "Bijeli lotos", odlučila okušati u glazbi. S obzirom na scenarističko-glumački štrajk koji ni do danas nije prestao, oni koji su vidjeli ekipu kako snima 25-godišnju ljepoticu u koži, u vintage kabrioletu, zaključili su da se ne radi o novim scenama "Euforije". Misterij je bio još veći.

Sve se razjasnilo u srijedu, s objavom spota u kojem je Sydney, poznata po ljubavi prema elegantnim, pripijenim haljinama, seksepilnim ženskim odijelima i minicama, dubokim izrezima i hvaljenom stilu, postala prava rokerica. U spotu, ona se vozi Sunset Boulevardom, na poklopcu crvenog automobila, a vjetar joj mrsi kosu. Na golemim oglasnim panoima uz ulicu pojavljuju se članovi benda.

image

Sydney Sweeney na snimanju spota

Cpr/d.sanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Cpr/d.sanchez/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sweeney, koju često hvale zbog modnog stila i nazivaju je modnom ikonom, godinama surađuje s hollywoodskom stilisticom Molly Dickson, a ona je birala i outfit za spot. Odjevena u crnu kožu, Sweeney je izgledao poput rock zvijezde.

image

Snimanje spota "Angry"

Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nosi Versaceov kožni, motociklistički korzet s patentnim zatvaračem Versacea i par kožnih navlaka izrezima u obliku zvijezda spojenih srebrnim zakovicama i lancima dizajnerice Zane Bayne. Za finiš Dickson je odabrala ultra visoke lakirane čizmama s platformom, srebrnu ogrlicu optočenu dragim kamenjem, srebrne naušnice i masivnu kopču za remen.

image

Rolling Stones na predstavljanju albuma Hackney Diamonds

Mike Raison/Dmg Media/Profimedia/Mike Raison/dmg Media/profimedia

"Angry" je najavni singl Rolling Stonesa za nadolazeći album "Hackney Diamonds", prvi njihov veliki studijski projekt od 2005. godine.

Osim Sweeney u spotu, Stonesi imaju još jednu poznatu gošću - Lady Gaga će im se priključiti u pjesmi "Sweet Sound Of Heaven," koja će biti objavljena u listopadu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:55