'BLAGOSLOVLJEN SAM I ZAHVALAN'

ŽIVOT NAKON ZLOČINA MU SE DEFINITIVNO ISPLATIO 'Najzgodniji kriminalac na svijetu' na Instagramu pokazao kakav automobil vozi i u kakvoj vili živi

 Jeremy Meeks / INSTAGRAM

Kada je prije dvije godine njegova fotografija nakon privođenja na policiju postala viralna senzacija, Jeremy Meeks proglašen je 'najzgodnijim kriminalcem' na svijetu, piše The Sun.

Stockton Police Department photo shows Jeremy Meeks, 30, arrested on June 18, 2014 in a gang crackdown in a crime-ridden area of Stockton, California. The mugshot of Meeks, a convicted felon, went viral on a police Facebook page this week, making him an instant celebrity with Web users who have called him
Stockton Police/Handout / REUTERS
Policijska fotografija Jeremyja Meeksa iz 2014. godine

Danas bivši zatvorenik na Instagramu objavljuje fotografije sa svojim skupocjenim automobilom i luksuznim domom. 32-godišnjak se tako fotografirao sa svojim Maseratijem vrijednim 120 tisuća funti ispred ogromne luksuzne vile gdje živi s obitelji.

Good to be home

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

God is good

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Bivši član bande iz Kalifornije 2014. je godine priveden zbog posjedovanja oružja. Kada je njegova fotografija nakon privođena objavljena na Facebook stranici policije grada Stockton, žene diljem svijeta molile su da ih se 'zatvori s njim', a manekenske agencije su s njim htjele potpisati ugovor.

#dtla

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Meeks je na slobodu pušten u ožujku 2016. te je od tada vrlo aktivan na društvenim mrežama. Sudeći po tome da ga samo na Instagramu prati 612 tisuća ljudi, može se reći da njegova slava nije bila kratkog vijeka.

'Najzgodniji kriminalac na svijetu' potpisao je ugovor za agenciju White Cross Management te je po potpisivanju rekao da mu je drago što se nalazi u poziciji da može promijeniti svoj život, a i život svoje obitelji.

Merry Christmas! #christmas2016 #meeksfamily #blessed #godisgood

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

'Nikad nisam pomislio da ću biti svjetski poznat zbog svog izgleda. Osjećam se blagoslovljeno i jako zahvalno', rekao je Meeks.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 14:55