MRTAV U HOTELSKOJ SOBI

Životna drama legendarne glumice: Umro joj bivši muž, a i ona je bolesna

 Reuters

David Gest, poznati glazbeni producent i bivši muž Lize Minnelli pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Londonu. Uzrok smrti 62-godišnjeg Gesta još uvijek je nepoznat, ali njegova obitelj je potvrdila da se godinama bori s nekoliko teških bolesti, koje su ga na kraju i stajale života.

Gest je bio u braku s Minnelli od 2002. do 2003. godine, iako su papire za razvod potpisali tek 2007. godine. Njihov odnos nakon razlaza bio je, najblaže rečeno, problematičan. Gest je tužio slavnu pjevačicu i glumicu zbog navodnih brojnih fizičkih napada i tražio od nje 10 milijuna dolara.

- Ubijala se od alkohola i nakon toga me mlatila - govorio je Gest na sudu, ali na njegovu nesreću, sudac nije 'popio' tu priču, te je tužbu hladno odbacio. Američki mediji su cijeli taj cirkus prozvali 'naprljavijim razvodom u povijesti'.

Nakon svega na kraju nije ni čudo da se Minnelli nije oglasila povodom Gestove smrti. Zarekla se da nikada neće dati bilo kakav komentar i vratila se samoći i medijskoj ilegali koja traje dvije godine. Inače, i sama Minnelli je bolesna, mjesecima ne izlazi iz kuće, ali nitko ne zna o čemu se radi.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 21:03